torstai 6. elokuuta 2015

Alet paukkuu ja kirppiskasat kasvaa

Olen vähentänyt kirppiksillä kulkemista jonkin verran. Ihan sen takia, ettei tule liikaa houkutuksia kun mikään ei tunnu enää mahtuvan minnekään. Nyt silti olen muutaman kerran itselleni sallinut kun raivasin tilaa kaappeihin ja heitin pois entisiä. Noooh ette kuitenkaan usko että noin vain olisin jotain heittänyt pois, tarkoitin siis että myyntiin kirppikselle lähti taas kasa tavaraa. Myös alennusmyynneissä on tullut vastaan aivan ihanuuksia ja pilkkahintaan, mutta mennään ensiksi näihin kirppislöytöihin...

Metsolan supersuloinen mariannekarkkimekko 4 e, hailua tahraa edessä joka lähti tahranpoistoaineella. Koko on 74/80, ja tänään oli ekaa kertaa päällä pienokaisella ja istui kuin unelma. Hyvänmallinen siis!


Kappahlin tunika 1 e


No tämä oli melkoinen superlöytö! Ticketin toppapuku 3 euroa!! Ja vieläpä hyväkuntoinen. Menee tosin vielä vuosi, pari että on Helmille sopiva.



Tämä ihanuus My Little Pony löysi tiensä ostoskoriini hintaan 1 euro!


Helmin ponikokoelma siis kasvaa.


Nämä ei taida meille olla vielä moneen vuoteen ajankohtaisia (paitsi Helmi repi hampaillaan noita kansia) mutta oli pakko 2 euron hintaan ostaa uudenveroiset Top model-jutskat, tarrat ja kaikki oli tallessa. Miksei tässä itsekin voisi taiteilla aikuisten värityskirjan ohella...?


Valkoinen röyhelöhörselötunika, 2 e


Toppi, 50 snt. Nyt vasta hoksasin että tuo pitsihommeli tulee taakse, mutta mun mielestä se on siistimpi edessä joten aion käyttää sitä niin :D


Tunika 50 snt


Huivi 50 snt


Adidaksen iiihanat tossut 1 e


Nyt sitten päästään viime aikojen aleshoppailuihin. Harvoin edes käyn alemyynneissä, mutta nyt kyllä on tullut tehtyä nappiostoksia.

Ensin ostin Helmille Lindexillä -30 prossalla tuon ruusumekon, joka hällä oli niissä joissakin 1-vuotiskuvissakin. Noh, tämä masussa oleva vauva kun on todennäköisesti myös tyttö, piti käydä vielä ostamassa samismekko hällekin 50 % alella :P


Tykkään näistä niin!


Anton & Nina on ajautunut konkurssiin ja siellä myymälöissä on loppuunmyynti, mainostavat että jopa -70 %. No en hirveän montaa tuotetta kyllä niin isoilla aleprosenteilla nähnyt, paitsi nämä sukat oli euron per pari. Odottelen siis sinnekin niitä isompia prosentteja, jäi kutkuttamaan mm. pari Mayoralin mekkoa.


Tämä kruunupääpanta taitaa olla siinä eräässä junamainoksessa sillä pikkutytöllä päässä, tarttui matkaan henkkamaukalta ihan normaalihintaan.


Itselleni Cubukselta masunpiilotushousut, reilu 7 e


Aaaaw lisää Lindexiä! Ja samistelulinja jatkukoon... Tähtäsin koossa vähän niin että olisi tytöille joulun aikoihin ehkä sopivat, nämä oli -70 % joten hintaa jäi reilu 4 e


Tyylikkään sininen, kaiken ei tartte aina olla tytöillä punaista.


Kappahlissa oli osta kolme, maksa 2. Nämä vielä melko isoa kokoa olevat hörselömekot tuli maksamaan 20 e ja siihen vielä alhaalla olevassa kuvassa ne shortsit kaupan päälle.



Lindexiltä -70 %


Tässä nämä kaupanpäällisshortsit, aika söpikset <3


Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä tai kirppislöytöjä viime aikoina?






20 kommenttia:

  1. Missä ihmeen kirppiksillä sä pyörit kun teet niin ihania löytöjä<3 Itse helsingin kirppiksiä kiertelevänä löytyy lähinnä ylihinnoiteltuja vaatteita. Mutta kyllä kerran pari vuodessa tulee tehtyä hyviäkin löytöjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä Oulussa mun lempparipaikat on Paljekirppis sekä Järkikirppis. Lähes joka kerta tarttuu jotain speciaalia matkaan, ne on kyllä niin hyvät apajat! :)

      Poista
  2. No onpa sulla hyviä löytöjä sekä kirpparilta että alesta! Ja ihania nuo samis-vaatteet tytöille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on, ens maanantaina mulla on ultra niin katohhan vaan selviää että onkin poika :D :D

      Poista
  3. Vau mikä löytö tuo toppahaalari! Mä en oo oikein mitään superkivaa löytänyt, mutta perusvaatteita on tullut alesta kaikille lapsille ostettua edellisten jäädessä kohta pieniksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tulee kyllä selvä säästö kun esim. edellisen kauden vaatteita ostaa alesta ihan pilkkahintaan jos ei halua uusinta uutta.

      Poista
  4. Voi mitä löytöjä! :O Uskomaton kirppiskävijä! ;)
    Ja nuo samismekot...ah niin söpöt! <3

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Ja kaikki ei edes ollut tuossa, pitäis nekin vielä kuvata...

      Poista
  6. Kivoja ostoksia ja muutaman kirppislöydön postailinki vähän aikaa sitten blogiin =)

    VastaaPoista
  7. Meilläkin on Ainolla tuo ruusumekko, mutta vain haaleanroosan värisenä. :) Se on kyllä aivan ihana mekko.

    VastaaPoista
  8. Hyviä löytöjä!
    Hurmaava tuo marianne-mekko!
    Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
  9. Ihanat siniset sydän haalarit. <3 Itse pukisin tytön varmaan vihreän eri sävyihin samoin pojankin. ;) On tylsää, kun tytöille tarjotaan usein vain vaaleanpunaista tai punaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nykyään vaan on tainnut tulla hieman muutosta siihen :)

      Poista
  10. Mahtavia löytöjä oot tehny. Itekki kävin Ideaparkin Reima Outletissa mutta en oikeen uskaltanu ostaa mitään ku en tiiä minkä kokosia sitte ens keväänä tai syksynä tarttee... Muta KUULEMMA niitä aleja tulee vielä myöhemminki :D

    VastaaPoista