maanantai 28. marraskuuta 2016

KAADETAAN KAAMOS #YllätäÄiti

"Äidi juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä,
käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin,
siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausi tolkulla.
He muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät
ja oikean kokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen.
Kuka muistaa äitiä?"

Meillä Kaksplussan verkostobloggaajilla heräsi idea ilahduttaa kanssabloggaajia lahjoilla näin marraskuun pimeyden keskellä. Se kummasti piristää saada pieni tai suuri paketti kaamoksen aikaan. Osallistu sinäkin yllättämällä joku ihana äiti!

Itse sain lähettää paketin 10 plussan äiti-blogia pitävälle Matleenalle. Olen lukenut Matleenan blogia jo pidemmän aikaa ja meillä on paljon yhteistä, mm. lastenvaateriippuvuus ja varsinkin vaatepostaukset tuleekin luettua tarkoin. Bongasin jostakin kuvasta kastehelmi-tuikkukipon ja ajattelin sellaisen ilahduttavan Matleenaa, lisäksi lähettämästäni paketista löytyy käsintehty kestoluutu ja suklaata. Toivottavasti Matleena tykkäsi paketista. :) Itse ilahduin suuresti kun hain oman pakettini postista. Minulle paketin lähetti Kadun aurinkoisella puolella-blogin ihana Ulla, jonka blogi on mukavan maanläheinen ja lukulistani kärjessä. Hän selvästi tiesi mieltymykseni, kun paketista löytyi mm. Muumia! <3

Ihania juttuja löytyi paketista, noita kasvonaamioitakin on ollut aikeissa ostaa monen kauppareissun aikana mutta aina se on unohtunut. Nyt ei tarvitse siitäkään huolehtia kun sain niitä. Ja voihan Muumit ja muut! <3 Paljon kiitoksia Ulla! 9 kommenttia: