tiistai 7. huhtikuuta 2015

Se meni menojaan

Pääsiäinen, nyt on sekin ohi. Kohta vappu, juhannus ja joulu. No joo, eletään se kesä nyt ensin. Pääsiäinen vietettiin läheisten seurassa Pudasjärvellä. Ihanan kiireetöntä aikaa, pelailua, ulkoilua ja LUNTA. Veikkaan että ainakaan tuolla Syötteellä ei ole odotettavissa edes juhannukseen mennessä vihreän nurmikon näkymistä, sen verran korkeat lumivallit siellä vielä on. 
Itselläni oli hieman kurja olo pitkäperjantaina, mahatauti iski. Onneksi ei tarvinnut oksentaa (inhoan sitä yli kaiken!) vaan "selvisin" siitä sillä toisella tavalla. Toivottavasti ei tule se oksennusversio myöhemmin uudestaan. Siitä olo kuitenkin parani, ja pääsin ulkoilemaan ja tekemään kaikkea muuta mukavaa. 
Eräänä päivänä päätettiin mennä retkelle takapihalle ja tehtiin ihan nuotiokin ja kaikki :D Syötteellä on vaikka mitä kivoja ulkoilupaikkoja, mutta ei oikein sellaisia joihin pääsisi mahdollisimman lähelle autolla. Muksuja kun on mukana useampi ja Helmikin niin pieni, ei oikein vielä jaksa patikoida kovin kauas. Mutta mukava retkimeininki oli ihan siinä takapihallakin. Pääsiäisperinteisiin kuului myös munien maalaus, se on tosin ollut ainakin itsellä tauolla jo useamman vuoden ajan. Pitihän se vuosimuna maalata pitkästä aikaa. Ilmat suosi ainakin sunnuntaina, kun aurinko paistoi niin ihanasti ja lämmittikin. Muutenpa se olikin melkoista loskakeliä ja lumisadetta. Eilen palattiin kotiin. Onneksi siivottiin ennen lähtöä, mukava palata semi-puhtaaseen kotiin. 

By the way, se olisi pian taas arvonnan paikka. Olisiko ideoita palkinnoiksi, mitä haluaisitte voittaa? Kuuntelen ;)

3 kommenttia:

  1. Retki takapihallakin on pop. Ei sitä tarvitse aina kauas metsään mennä. :)
    Jotain muumimaista arvontapalkinnoksi, kiitos. ;)

    VastaaPoista
  2. Jotain erityistä oululaisille lukijoille. ;)

    VastaaPoista