keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Eka kerta HopLopissa

Tässäkin lähellä on vaikka mitä paikkoja joissa käydä, mutta usein sitä tulee nysvättyä vain kotona. Mammaryhmästämme sain itsekin idean lähteä HopLoppiin, siellä kun joku oli menossa sinne. Päätettiin sitten Oululaisten ja lähialueiden mammojen kanssa tehdä treffit sinne. Maanantaina treffattiin siellä toisen äidin ja vauvan kanssa jotka asuu tässä lähellä. Kaikki eivät päässeet paikalle tuolloin, mutta uusi miittinki on jo tänään. Harmi kun Helmille nousi yöllä kuume, niin ei päästä mukaan tällä kertaa.


HopLop löytyy ihan tästä kävelymatkan päästä, Helmi toki rattaissa. Hieno juttu on se, että pääsymaksua ei peritä alle vuoden ikäisiltä lapsilta. Miksei tätä olla hoksattu aiemmin?? Mitä loistavin paikka temmeltää siellä vauvapuolella tuollaisten pikkuisten. Pallomertakin testattiin, Helmillä ensin hieman jännitti se. Siellä oli myös sopivan korkuisia tasoja, joita vasten nousta. Toinen paikalla ollut vauva hienosti jo nousi sitä vasten, Helmikin yritteli.Itse olen joskus isompien lasten kanssa siellä touhunnut niin työn puolesta kuin siskon muksujen kera. Saa kyllä hien pintaan kun siellä ylhäällä konttailee menemään, onneksi ei ihan lähiaikoina tarvitse mennä vielä Helmin kanssa sinne, tai no miksipä ei. Hauskaa mutta tosiaan hikistä puuhaa. Toisaalta kohta se siellä juoksentelee, sniif.Kuvat kännykkälaatua...


4 kommenttia:

  1. ei ole tullut koskaan hoplopissa käytyä, sama hoplop olis meilläkin lähin :)

    VastaaPoista
  2. En ole ajatellut koko Hoploppia kun oon luulin, että se on isommille lapsille. Itelläkin tytär 5/14 :) Täytyy pitää mielessä!

    VastaaPoista