tiistai 8. joulukuuta 2015

Muuttumisleikki: Hiukset

Näiden hiusten kanssa on taas tapeltu. Pari kertaa nyt aika vähän ajan sisällä sisko suti näihin raita-aineen, ja eka kerralla se näyttikin ihan ookoolta. Toinen käsittely sai kutrini näyttämään vähän kellertäviltä ja muutenkin tunkkaisilta. Onneksi pääsin pelastamaan hiukseni yhteistyössä Oululaisen (toimii myös Oulunsalossa) Zaparon kanssa! Siellä tehtiin taikoja.


Tuossa alla olevissa kuvissa näkyy lähtötilanne, eli tuollainen epätasainen ja tunkkainen väri. 
Minulla on melko paljon tätä tukkaa, joten aluksi olikin kaksi kampaajaa laputtamassa päätä. Vaalennusaineella tehtiin raitaa tiheästi laputtaen ja pesupaikalla käytettiin kevytväri sävyttämään koko hiusta tasaisemmaksi ja käytettiin Wellan illumina väriä.Pesupaikalla pestiin Sebastianin hydre shampoolla ja hydre hoitoaineella ja muotoiluun käytettiin SP:n lux oil öljy.
 Kiharoiden alle laitettiin Sebastianin trilliant lämpösuojasuihke ja lopuksi lakka Sebstianin re-shaper.


Ihastuin noihin Sebastianin tuotteisiin, hiukset tuntui hoidetuilta ja silkkisiltä. Tuo kiiltosävytys oli minulle uusi juttu, sellaista ei ole aiemmin tehtykään. Ihan tehokas vaikuttaisi olevan. 

Suosittelen Zaparoa kaikille oululaisille, ja sinne kannattaa kyllä piipahtaa kauempaakin! Kampaamopalveluiden lisäksi Zaparossa on myös kauneushoitola, jossa tehdään mm. sokerointeja, akryylikynsiä ja ripsienpidennyksiä. Henkilökunta on mukavaa ja minulle jäi paikasta lämmin tunnelma. 

Muutes, jos mietit lahjaa esim. tyttöystävälle, kannattaa hyödyntää tämä tarjous:Kiitos vielä Zaparon tytöt, tulen uudestaan!
4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset, kyllä nyt kelpaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana väri hiuksissa! Kyllä kaipaidi oma pääkin uudistusta :) Tyviväriä nyt ainakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) kyllä se niin piristää kun saa päivitettyä pään.

   Poista