perjantai 23. lokakuuta 2015

Panosta joskus itseesi

Siitä on aikaa kun ostin itselleni kunnolla meikkejä. No okei, hullareilta tarttui mukaan Max Factorin ripsari mutta siinäpä se sitten onkin. Kun omaa meikkipussia katselee on aika hieman päivittää sitä.

Eilen iltapäivällä lähdin kaksin vauvan kanssa Ideaparkiin katselemaan. Alunperin oli tarkoitus piipahtaa vain Marimekon outletissa, kun siellä on ystävämyynti ja kaikki kankaat 20 e/metri niin silmissäni jo näin kaikkia ihanuuksia. Lopulta raskin ostaa vain kaksi metriä vahakangasta, mutta tämä on kyllä niiin ihana kuosi että on siinä kyllä kerrakseen! Kuosin nimi siis on Kukkuluuruu ja sen on suunnitellut Sanna Annukka. Hänen suunnittelemansa Kantelen kutsu on myös yksi lemppareistani, ja sainkin viimeisen palan kangaspakasta pari viikkoa sitten markiisikangasta kun kävin myymälässä. Alla tuo ihana Kukkuluuruu-kuosi joka pääsee uuteen kotiimme pöytäliinaksi:


Meinattiin jo lähteä pois koko Ideaparkista, kun huomasin että sinnehän on avattu KICKS! Ihan ajattelin vain käydä katselemassa, mutta Make Up Storen luomivärien kohdalla sorruin. Niin ihania sävyjä! Ja kun osti neljä sai niille sopivan kotelon kaupanpäälle. Enhän minä voi vastustaa kaupanpäällisiä ;) yhden luomivärin hinta oli 17 euroa, joka ei ole mielestäni paha kun nämä ovat niin pitkäkestoisia ja pigmenttiä on paljon. Tiedän, koska minulla on aiemmin ollut (ja on vieläkin) saman merkin luomiväri ja sitä on tosiaan vielä riittävästi jäljellä. 






Miksipä sitä ei välillä panostaisi itseenkin. Varsinkin kun nämä päivät menee nykyään suurimmaksi osaksi kotosalla on vain mukavaa edes joskus hieman enemmän laittautua. Kotona en jaksa niin välittää, en kyllä aina ihmisten ilmoillakaan. Mutta joo, käyttöön nämä tulee! 

Toinen asia, josta olen nykyisin pitänyt hieman parempaa huolta, on ihoni. Tottahan se on että kun on jo kolmekymppinen ei se naama ainakaan laiminlyönnistä tykkää. Olen nyt useamman kuukauden ajan testannut Supermoodin tuotteita jotka minulle lähetti itse Anne Kukkohovi. Supermood on siis hänen lanseeramansa kauneudenhoitosarja. 



Pakurikääpä on näiden pääraaka-aine, ja tehoaahan se. En vain itse niin paljon tykännyt päivävoiteen tuoksusta, vaikka melko neutraali se olikin. Tuoksusta huolimatta aion käyttää näitä myös jatkossa, sillä nämä tehoaa. Tähän väliin on mahtunut raskauskin ja hormonaaliset muutokset ihossa, mutta päivä- ja yövoide on pitäneet kasvot kimmoisina ja mielestäni muutenkin ihoni voi paremmin kuin ennen. Myös One Minute Facelift pelastaa kiireisinä aamuina. Täytyy vielä hehkuttaa tuota Sweet Pillow Scentiä, joka oikeasti oli kullanarvoinen tuote niinä öinä raskausaikana kun uni ei meinannut tulla. Tuota kun suihkautti pari kertaa tyynyihin niin jo alkoi nukuttaa! Johtuu varmaan siitä että se sisältää mm. laventelia.

Tässä kun nyt innostuin puhumaan kosmetiikasta, ylistän pari tuoksuakin. Ihan lempparini on jo vuosia ollut tämä Dolce & GabbananLight blue. Se on niin raikas ja sopii joka tilanteeseen. Nyt se on itselläni lopussa, täytyisi ostaa lisää jossain vaiheessa.


Tykkään myös Escadan tuoksuista. Tämä ihana Born in paradise tuo niin mieleen kaukomaat, joihin joskus haluaisin päästä käymään. Kesätuoksuhan tämä on, mutta ihan hyvin tätä voi käyttää nyt syksyllä ja talvellakin ja fiilistellä helteestä. Tuoksu on perfume.fi-verkkokaupasta.


Tässä oli hieman kosmetiikka-asiaa. Onko sinulla jokin tuttu ja turvallinen luottotuote tai kiinnostava uutuus peilikaapissasi?














17 kommenttia:

  1. Kivoja luomivärejä oot ostellu ja toi kangas myös tosi nätti

    VastaaPoista
  2. Mullahan näitä lempi tuotteita riittää, oon niistä postannutkin, pari kertaa :D yksi parhaista on kyllä dermosilin primo kasvoöljy :)

    VastaaPoista
  3. Ihania luomivärejä oot ostanut! Escadan hajuvedet ovat tuttuja mullekin. Oriflamen kasvovoiteet on laadukkaita ja hinnaltaan sopivia mulle. Diorin viisikkoluomiväripalettia en vaihda mihinkään! Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään nuista sävyistä. Vaikea oli tosin valita, siellä kun oli niitä niin paljon. Mutta nuo nyt äkkiseltään näytti parhailta :)

      Poista
  4. Escadan tuoksut kuuluvat omiin suosikkeihini myös (tämän olen myös tiedottanut miehelle, joka tykkää lahjaksi ostella parfymeja) :D
    Omaan ihon hoitoon kuuluu Lumenen seerumit ja öljyt.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Uudet lempparit ihonhoidon kohdalla on laveran tuotteet. Toimii! Blogissa onkin arvonta laveran 3in1 tuotteeseen! ;)
    Escadan tuoksut ovat kyllä ihania, mutta olen käyttänyt pitkään pelkästään vartalosuihkeita. Nyt minulla on käytössä Victoria's Secret vartalosuihke ja se on ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, en ole huomannut arvontaa :O täytyy käydä osallistumassa. Ollut jo pitkään mielessä testata niitä Laveran tuotteita.

      Poista
  6. Ihana kosmetiikkapostaus ❤️ Minullakin nyt tällä hetkellä suosikki tuoksuna tuo Escada ;) Hyvää viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tehdä välillä tällaisia postauksia, näitä on toivottukin. Mukavaa sunnuntaita :)

      Poista
  7. Aivan ihania nuo luomivärit, todella nätit sävyt! Supermoodit ovat upeita, rakastin aivan hulluna tuota eyes wide shut silmänympärysseerumia, napakoi ihanasti lerpat luomet. Escada on suurin tuoksurakkaus, joten samoilla linjoilla ollaan. <3

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :P tänään kävin ihastelemassa lisää noita luomivärejä josko olisi ostanut vielä pari, mutta nuo saa nyt vähäksi aikaa riittää. Seuraavaksi pitäisi katsella suteja ja siveltimiä.

      Poista
  8. Hurmaavat luomivärit ja kiva kuosi kankaassa!
    Leppoisia syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kangas on kyllä niin herkullinen! Kivaa viikon alkua sinulle :)

      Poista