sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Beemoo L.A tuplarattaat


Kun perheessä on kaksi lasta näin pienellä ikäerolla, on tuplarattaat ehdoton hankinta. Entiset Emmaljungat siis lähti kiertoon ja tilalle tuli Jollyroomilta* nämä kätevät Beemoo L.A sisarusvaunut ja vaunukoppa. Viime viikolla nämä saapui ja heti lähdettiin testaamaan.


Rattaisiin kuuluu kaksi istuinosaa, jotka ovat käännettäviä. Helmi viihtyy nykyisin paremmin kun saa katsella eteenpäin. Meillähän toinen istuinosa pääsee käyttöön vasta ensi vuonna, koska vauva on vielä kopassa. Vaunukoppa on mielestäni tilavampi verrattuna pariin muuhun malliin, sinne mahtuu vauva toppapuvunkin kanssa makuupusseineen varmasti koko talveksi. Ikäsuositus rattaissa on 6 kk-15 kg, mutta kopan kanssa tietenkin jo 0 kk eteenpäin. 


Rattaissa on:

- Ilmapyörät

- Kääntyvät sekä lukittavat etupyörät

- Säädettävä työntöaisa, joka tekee vaunuista mukavat työntää

- Tasku ja kurkistusluukku kuomussa

-Hengittävä airfill-päälliskangas

- Täysi makuuasento istuinosissa portaattomalla remmisäädöllä

- Tuote on testattu ja hyväksytty EN: 1888:2012-standardin mukaan.Rattaat painaa 23,8 kg, joka aluksi kuulosti hurjalta. Nyt kuitenkin kun näitä on työnnellyt ei se tunnu missään, ja mielestäni on vain hyvä että runko on jämäkkä. Mitat avattuna on 110 x 95 x 79,6 cm, aika standardi ellei jopa kapeampi kuin monissa tuplissa. Rattaista löytyy myös tilava tavarakori, joka on tarpeen kun välillä käydään ruokakaupassakin vaunuillen.Ilmakumirenkaat ovat mielestäni paremmat kuin esim. ilmakennorenkaat, koska ne antaa tasaisen ja joustavan kyydin. Ilmakennorenkaiden pinta myös kuluu herkemmin (kokemusta on).Mielestäni nämä ovat tyylikkäät ja jotenkin sirot vaikka kokoa löytyykin, ja musta on myös anteeksiantava väri. Vielä ei ole tarvinnut kankaita pestä :) huomasin että sadesuojahan meillä täytyy vielä ostaa niin päästään huonommalla kelilläkin ulkoilemaan.


Tässä oli esittelyssä meidän uusi kulkuväline. Kerron käyttökokemuksia myöhemmissä postauksissa kun ollaan testailtu näitä vielä enemmän.

*Yhteistyössä Jollyroom.

Mitäs tykkäätte rattaista? Millaisia tuplarattaita teiltä löytyy, mitkä ominaisuudet koet tärkeiksi?
5 kommenttia:

 1. Olipas kivan näköiset tuplat! Meillä on myös Beemoon rattaat ja olen tykännyt! Miehen mielestä ne olivat paremmat jopa kuin Emmaljungat, jotka meiltäkin löytyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, jo näiden muutaman vaunuilukerran jälkeen voisin sanoa samaa, kyllä nämä on vähintäänkin Emmaljungan veroiset! :) rullaa kyllä hyvin!

   Poista
 2. Heippa! Osaatko sanoa kuinka leveä tuo vaunukoppa on? Nettisivuilla luki 26cm, kuulostaa todella kapealta! Kiitos jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista