maanantai 11. elokuuta 2014

Helmi 2 kk


Meidän pieni aarre tänään jo 2 kk! Mihin tämä vauvavuosi katoaa?? Kohta varmaan havahdun siihen että Helmi lähtee kouluun... Noo jospa nyt kuitenkin otettaisiin päivä kerrallaan :D 

Neitillä on keskiviikkona neuvola, silloin saadaan uusia mittoja. Tuntuu kyllä että hän kasvaa ihan silmissä, painoa on varmasti tullut melko paljon taas viime kerrasta. Kovasti kannattelee jo päätä, ja meinaa välillä kääntyä mahalleen. Ei uskalla enää ihan mihin sattuu sohvallakaan jättämään, ettei vain kierähdä alas. Paljon on alkanut juttelemaan, on niin ihanaa se vauvakieli! Joskus oikein innostuu ja tulee paljon sitä jokeltelua. Aina kun yritän kuvata videolle sitä "puhetta", hiljenee täysin :D Ihania hymyjä tulee, välillä jo vähän sellaista nauruntapaista. 

Helmin lempparikaveri on tämä:


Sanotaankin tuota hymynaamaa Bonaksi, ja aina kun vaihdetaan vaippa innostuu Helmi naureskelemaan Bonalle :D jännä että nuo kirkkaat värit niin kiinnostaa. 

Kitinää meillä on jonkinverran, mutta iltakiukuissa on nyt ehkä tauko, vai loppuisiko ne kokonaan...? Toivotaan. Helmillä ei kärsivällisyyttä vielä hirveästi ole, jos ei maito saavu sillä samalla sekunnilla on padot auki. Huuto toki loppuu kuin seinään kun saa nälän taitettua. Välillä itkee kovasti jos on yliväsynyt eikä vain malta alkaa nukkumaan. Harsot on kova sana kasvojen vierellä, rauhottuu usein pelkästään sillä että saa hypistellä harsoa. 

Yöllä herätään edelleen syömään 1,5-2 tunnin välein, paitsi ensimmäinen unipätkä on n. 3-4 tuntia. Nukkumaan mennään 21-22. En tiedä, tulkitsenkohan jokaisen kitinän vähän liian herkästi näläksi? Kyllä maito kuitenkin joka kerta maistuu. 

Helmi muutes halusi matkarattaat...


...joten pitihän ne tilata tällaiset Cosattot Hobby-Hallista. Oli vieläpä kanta-asiakastarjouksena 249 euroa. 


Ei jaksa aina niitä Emmaljungia roudata joka paikkaan, niin nämä on tosi passelit ja kompaktit kauppareissuille ja kirppiskierrokselle. Ollaan me jo monta reissua näillä tehty, ja täytyy sanoa että tykkään ja niin taitaa Helmikin tykätä :)


2 kommenttia:

  1. Jaa, vai Helmi halusi rattaat.... ;) Kunhan ei vain ollut äiti kuiteskin. :D
    Nätit ovat rattaat, värikkäät! Tykkään. :)

    VastaaPoista