torstai 24. tammikuuta 2019

Reiman huikeat alet


Kannattaa kuulua facebookissa erilaisiin ryhmiin. Eräässä lastenvaateryhmässä jaettiin alekoodia jo ennakkoon alessa oleviin Reiman tuotteisiin, ja tällainen lastenvaatehulluhan siitä innostui siltä seisomalta. Tuotteet oli alennettu 30 %, ja lisäalekoodilla sai vielä 20 % alea! Tälle talvelle ei enää tarvita toppakamppeita, mutta kaukaa viisaasti ostin jo ensi vuotta ajatellen. Reilujahan nämä on vielä molemmille, tai no tuo Liljan setti voisi olla nyt hyvä Helmille. Liljalle ostin Juoni-toppahousut navyn värisenä koossa 110 ja Silda-takin myös koossa 110. Helmille vastaavat cranberry pinkinä koossa 116. Ihastuin tuohon takkiin, kun joku ryhmäläinen oli pistänyt videon jossa lapsi pyörii pimeänä iltana takki päällään ja siinä olevat lukuisat heijastimet loisti. 


Tilasin nuo jo ennen joulua. Nythän Reimalla näkyi olevan ale -50 %, mutta ei kaikkia kokoja enää ole. 


Lilja on vähän liikaa innostunut tuota lunta syömään. Ollaan koitettu selittää, että sairastuu jos lunta syö ja kun ei se tehonnut piti vähän tehostaa kieltoa sanomalla että siitä tulee matoja mahaan. Se ehkä hieman hillitsi.Gugguun pipot sopii näihin kivasti.

Olen kuullut paljon hyvää näistä Patter-kengistä, eli ne on välikausikengät jotka voi pestä koneessa. Molemmilla on ollut vain lyhyempivartiset lenkkarit käytössä, joten nämä pääsee kevätkeleillä testiin. Myös uudet välikausihanskat ostin kun halvalla sain.


Hyödynsitkö sinä Reiman alen, vai kolahtaako Reiman vaatteet ollenkaan?10 kommenttia:

 1. Reiman toppahaalari löytyy tälläkin hetkellä käytöstä, en vain tiedä osaanko ensi talven kokoa arvioida oikein niin jäin pohtimaan uuden hankintaa sen vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina vähän arpapeliä onnistuuko ottamaan oikean koon. :D

   Poista
 2. Reimalla on ihan parhaat rukkaset, tämä on siis tarhatädin mielipide. En ostanut koskan omille lapsille Reimaa, asutaan sellaisella alueella, että kaikilla oli Reimat ja minä vastarannan kiiskenä, halusin jotain ihana muuta omille lapsilleni :D
  Ihanat vaatteet olet tytöille saanut ja hyvällä alella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä että hyvänlaatuisia on hanskat ja muut. :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä 🙏 meillä ei ole Reimalta kauheesti tuotteita. Mitä on niin on saatu käytettynä

  VastaaPoista
 4. Meillä on paljon kierrätettyä Reimaa ja niissä ainakin on laatu kohdallaan, vahva suositus siis täältäkin merkille.

  VastaaPoista
 5. Oon ollu tosi tyytyväinen kaikkiin Reiman tuotteisiin joita meillä on ollut 😊

  VastaaPoista