sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Ei niinkään lupaus vaan tavoite+hiukset 2017

Loistavaa uutta vuotta 2017! Meidän vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Iltasella käytiin vaunulenkillä katselemassa raketteja, jokunen näkyikin mutta ei mitenkään hirveästi. Oli muutes ihan superliukas keli ja kova tuuli, pikkuisen heittelee nämä ilmat kun ensi viikolla on luvattu jopa yli 30 asteen pakkasia.

Syötiin hyvin, kirjolohta ja kukkakaalimuusia. Ruoan kanssa nautin lasin Chardonnayta, jonka voitin työpaikan skabasta. Saunan jälkeen hoksasin, että eihän meillä ole tinojakaan. No mies jostakin kaapin kätköistä yhden tinan löysi ja se valettiin. Ei kyllä oikein saatu selvää mitä se esitti. Olisi nukuttanut niiin makeasti, mutta katsoin telkkaria lähemmäs puolen yöhön asti ja nukahdin rakettien paukkeeseen.

Tänään käytiin porukoiden kanssa syömässä ja iltapäivällä vuoden ensimmäinen salitreeni. Lupauksia en tehnyt, enemmänkin otin itselleni tavoitteen. Tavoitteeni on tänä vuonna laihtua 25 kiloa. Olen tyytyväinen myös 15 kilon painonpudotukseen, ja hyväksyn senkin jos kiloja ei tipu yhtään, mutta sitten kyllä ihmettelen koska aion tehdä nyt pirusti töitä. No pirusti ja pirusti, mutta käytössä on ruokapäiväkirja ja rutkasti motivaatiota. Se punainen lanka joka erottaa tämän aiemmista "aikomuksista" tähän löytyy projektin edetessä. 

Tänään salilla huomasin että peiliin ei kannata vilkuilla ellei ole pakko. Urakka tuntuu aivan saavuttamattomalta kun ei ole tyytyväinen peilikuvaansa, joten välttelen nyt liikaa tuijottelemasta sitä. Vaaka ei ole vihollinen, mutta kerta viikossa saa riittää. Sopivan lempeä itselleen pitää olla, mutta ei niin että koko painonpudotus/elintapojen muutos kosahtaa siihen. Näitä harjoitellaan.

Kylläpä tulee kunnon sillisalaatti tästä postauksesta, mutta hei katsokaa mun uusia hiuksia jotka yhteistyökumppanini Parturi-Kampaamo Rock Ladyn Henna minulle loihti!


Lähtötilannehan oli ihan järkyttävä kellertynyt blondi, johon oli tyvikasvua tullut myös jonkin verran. Latvat oli hamppua:


Mukavasti sitä saatiin kirkastettua ja kuivat latvatkin sai kyytiä. Lopputulos saatiin aikaiseksi raidoittamalla ja kiiltokäsittelyllä. Pitäisi itsellä muistaa käyttää hopeashampoota ettei pääse liian keltaiseksi nuo hiukset. 


Kyselin Hennalta tulevan vuoden hiustrendeistä, ja kuulemma luonnollisempaan suuntaan ollaan menossa. Minä luotan tähän tuttuun ja turvalliseen tukkatyyliin, toisaalta joskus tekisi taas mieli oikein kunnolla repäistä. Mutta ei ehkä raski, säästellään hiuksia.

Parturi-Kampaamo Rock Lady sijaitsee Oulussa osoitteessa Kauppurienkatu 30, sinne oli helppo osata ja auton jätin tien viereen (maksullinen pysäköinti). Aika kului kuin siivillä rupatellessa mukavan Hennan kanssa, ja mielestäni miellyttävän kampaamokäynnin tekeekin onnistuneen lopputuloksen lisäksi se että kemiat synkkaa hyvin asiakkaan ja kampaajan välillä.

Kiitos paljon Henna ja kiitos kaikille lukijoille viime vuodesta, näkyillään tänä vuonna!

10 kommenttia:

 1. Upea toi sun uus tukka 😍

  Mitä laihduttamiseen tulee, niin täällä huutelee jojoilija. Mä oon niin iloinen, että meidän vaaka hajosi tämän raskauden alkumetreillä, eikä uutta olla ostettu. Jos meillä olisi vaaka, niin kävisin sillä koko ajan ja murehtisin taas kerran kertyviä kiloja. Toki saan aina neuvolassa tietää paljon sitä painoa on taas tullut. Mutta ei siellä neuvolassa joka päivä käydä ja mielipaha kestää vain sen päivän ennen kuin unohtuu. Mutta tämän raskauden jälkeen päätin myös mi aloittaa jälleen kerran ruokavalio rempan sekä aloittaa liikkumisen kunnolla. Ja motivaatio on täälläkin korkea. Tsemppiä sulle ja uskon, että pääset tavoitteeseen, kun vain niin päätät. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne neuvolan punnitukset oli ihan kauheita! :O kunnon morkkis vaikka tiesi mistä se painontulo johtui.

   Kiitos kovasti tsempeistä! <3

   Poista
 2. Raikas väri tuli hiuksiin. Näin entisenä blondina sanoisin, että hyvät hopeatuotteet on ihan ehdottomat. Jos ei siis halua kellastua kovin nopeaa :) Hyviä löytyy joka hintaluokasta. Niin monet on tullut testattua vuosien mittaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niillä saa pidettyä värin hyvänä pitkään. Ostin kotimaiselta Lumo-merkiltä uutta hopeashampoota. :)

   Poista
 3. Upeat hiukset ja tsemppiä vuoden tavoitteisiin ♥

  VastaaPoista
 4. Näytät oikein hyvältä uudessa hiustyylissäsi!
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista