keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Helmin synttärit lähestyy ja olen jo neidiltä kysellyt, mitä toivoisi lahjaksi. Kakun, hän vastaa aina niin ihanasti. Sitten kyselen, että mitäs kakun lisäksi, olisiko jokin lelu..? Kokosin kollaasin 2-vuotiaan mahdollisista lahjatoiveista, näitä on tullut esille esimerkiksi meidän facen mammaryhmässä ja itse olen siihen lisännyt muutaman mukavan jutun joka saattaisi taaperoa ilahduttaa.

Muovailuvahat. Niitä meillä ei vielä ole, mutta olen kuullut muiden 2-vuotiaiden rakastavan muovailemista. 

Nukenrattaisiin kerätään kolehtia sukulaisilta, niitä Helmi on toivonut ja ilahduttaa varmasti muitakin pikku äitejä/isiä. 

Duplot, nuo kestosuosikit on varma lahja taaperoille. 

Lasten harava on tosi veikeä, jos on oma piha. Ostin Kärkkäiseltä kaverin tytölle sellaisen lahjaksi, ja hän olisi halunnut sisätiloissakin haravoida. ;) Helmi meinasi omia haravan itselleen. Myös lasten kottikärryt on pop!Kellukkeet. Nyt kesällä kun ollaan mahdollisuuksien mukaan paljon vedessä, olisi hyvä pienokaisilla olla kellukkeet. 

Uima-allas omalle pihalle/parvekkeella on varmasti myös huippujuttu varsinkin helteellä!

Soiva laulukirja olisi ihana, Helmi tykkää välillä lauleskella ja meillä on jo ennestään sellainen kiva Muumiperheen lauluretki-kirja. 

Piirustuslevy. Siihen on hauska piirrellä ja sitten pyyhkiä pois.

Toivottavasti tästä oli apua muillekin jotka pähkäilee taaperoiden lahjaostoksissa. Pikkulinnut lauloi, että Helmi saa ehkä ainakin muovailuvahaa ja piirustuslevyn. 

Aina lahjan ei edes tarvitse olla mitään isompaa, usein tämän ikäisille on tärkeintä kun saa repiä lahjapaperin auki! <3

4 kommenttia:

 1. Mulla oli penskana tuollain pieni vihreä harava. Aivan huippujuttu! :)
  Uima-allas tietenkin täytyy kesällä olla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikin kyllä niin tykästyi siihen siellä kaverin luona. :)

   Poista
 2. Nuita Play-Doh muovailuvahoja en suosittele omasta kokemuksesta ollenkaan. On niin pehmyttä, ettei esim. lumiukon kasaaminen onnistu ollenkaan, kun painuu heti kasaan ja kaatuu ja muovailun jälkeen on joka paikka täynnä pientä murua. Ainoa plussa, ettei jätä tahmasia jäläkiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm täytyypä perehtyä enemmän niihin joita Helmi sai, en muista oliko juuri tuota. :)

   Poista