maanantai 6. kesäkuuta 2016

Helmin 2-vuotissynttärit

Rakas esikoisemme täyttää tällä viikolla 2 vee. Eilen juhlittiin synttäreitä lähipiirin kanssa. Mukava päivä, touhua ja tohinaa riitti ja ihania ihmisiä! 
Aiemmin vähän mietin että mahtuuko se Mayoralin mekko kokoa 92 Helmin päälle kun ei sovitettu sitä etukäteen, mutta hyvin mahtui. Ne Mayoralin koot ovat usein hieman keskivertoa pienempiä. Kyllähän tuolla mekkorekissä olisi muitakin asuja ollut, mutta vähän perfektionisti kun olen tällaisissa asioissa halusin että tyttöjen asut mätsää toisiinsa. 

Synttärikakuksi tein ns. naked caken, after eight- ja päärynätäytteellä. Jos ohje kiinnostaa voin sen tänne blogiin laittaa. :)

Mieluisia lahjoja kaksvee sai; mm. haravan, nukenrattaat, muovailuvahoja, vesivärit, muumilampun, duploja, koruja. Sääkin suosi sen verran että päästiin myös ulos. Helmi sai muutes vappuna ison Pikku Myy-foliopallon ja ollaan pidetty sitä nyt tuossa terassilla. Saatiin idea että päästetäänpäs se lentoon... Minähän hain sakset ja sinne lensi Pikku Myy taivaan tuuliin, Helmi jaksoi koko illan hokea että "Pikku Myy lensi" :D korkealle meni ja pois näkyvistä, minne lie kävi Myyn matka. 


Mukavaa maanantaita!
17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia 2-vuotiaasta! <3
  Ja todellakin kiinnostaa ohjeet noihin kakun täytteisiin!

  VastaaPoista
 2. Eikö tullut itku, kun Myy lensi pois? =)

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku ja ihanat tytöt.
  Onnea Helmille <3

  VastaaPoista
 4. Ihania suloisuuksia nuo tyttöset♥

  VastaaPoista