keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Pari kirppislöytöä ja arvonnan voittaja


Voi että arvostan itsetehtyjä vaatteita, itse en vaan osaa niitä ommella. Onneksi joku ihana aina silloin tällöin vie kirppikselle myyntiin omia tekeleitään, eikä edes millään ryöstähinnalla vaikka varmasti näistä voisi kovemmankin hinnan ottaa, ei kankaat ilmaisia ole ja työhän menee aikaa ja vaivaa. Mutta positiivista siis, että näinkin edullisesti saa käsintehtyjä tuotteita.

Helmillä päällä Marimekon räsymatto-kankaasta tehty mekkonen, tämän hinta oli 15 euroa. Pöydässä josta tämän ostin oli myös muita kauniita tekeleitä mutta en raskinut ostaa kuin tämän tällä kertaa. Kokona n. 98, pitkäikäinen.Toinen ihana vaate eli jonkun itse ompelema frillamekko löytyi eri pöydästä. Myös siinä pöydässä oli muutakin itse tehtyä. Aivan ihana! Ja arvaatteko hinnan...? Vaivaiset 7 euroa! 
Ajaton sydänkuosi on ilo silmälle, ja nämä tällaiset frillamekot ovat vieneet sydämeni ihan totaalisesti. Onneksi minulla on kaksi tyttöä! :D

Kukkaroarvonta on päättynyt ja random.org arpoi tällä kertaa voittajaksi...

Mukana!
niisy@luukku.com

Onnea niisy! Pistän sinulle sähköpostia. Voitaisiin tuossa juhannuksen jälkeen muuten laittaa facebookin puolelle jotakin skabaa sen kunniaksi, kun Arjen miljonäärin facebook-sivuilla on jo 600 tykkääjää, ihan huippua!! :)8 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia! Millä kirppiksellä käyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljekirppiksellä useimmiten, siellä on monesti noita itsetehtyjä. :)

   Poista
 2. Ihania♥ Täällä on myös kirppiksillä usein jonkun itse ompelemia vaatteita, mutta harvoin mitään ihanuuksia tai sitten työn jälki ja hinta ei vaan kohtaa niin että raaskisin ostaa.

  VastaaPoista
 3. Olipa hyvät kirppislöydöt. Tuo sydänmekko on upea <3

  VastaaPoista
 4. Mä en ole ikinä ollut mekkoihmisiä, mutta mallilla on tosi valloittava hymy. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat löydöt! Itse tehdyt vaattet on kyllä niin kivoja. :) Lapsena äiti teki mulle paljon vaatteita ite, mutta sillon en vaan osannut arvostaa niitä...

  VastaaPoista