perjantai 10. kesäkuuta 2016

Maukas tehosmoothie & ysäriä!


Kaivelin tuossa jokin aika sitten tehosekoittimen esiin kaapista. Kummasti se sinne kerran vaan unohtui vaikka niin monesti mietin että pitäisikö taas alkaa tekemään terveellisiä aamupaloja sillä. Minulle lähetettiin jo viime vuoden puolella testattavaksi nu3-luontaistuotteita, ja lisäsin niitä hiukan sekaan.

AAMUN PIRISTYSSMOOTHIE (noin 4 annosta)

1 kiivi
1 banaani
pensasmustikoita n. 100 g
maustamatonta jogurttia reilu loraus
hunajaa n. 1-2 tl
acerolajauhetta ripaus
hamppuproteiinijauhetta hieman

Ainekset sekaisin blenderiin ja nauti. Itse söin/join tätä vielä seuraavanakin päivänä, kiivi tosin maistui jo hieman kitkerältä silloin. Mutta kyllä tästä virtaa sai, jaksoin jopa siivoilla ja järjestellä inhokkipaikkoja joihin ei ole pitkään aikaan tullut kajottua ja muutenkin tuli sellainen pirtsakka fiilis. Täytynee jatkaa tuon blenderin kanssa touhuiluja. 

Huomenna räjähtää! Pääsen nimittäin lähtemään kotipaikkakunnalle viettämään lapsivapaata, siellä on teiniajoilta tutussa paikassa itse Matti Airaksinen soittamassa ysäribiisejä! Ihan huikeaa, Yle X:n uutisissa joulukuussa kerrottiin näin:

Pudasjärven ysärifanit yllättivät YleX:n Matti Airaksisen: adressi ja satoja nimiä keikan puolesta

"Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla tapahtuu: innokkaat ysärimusiikin fanit keräsivät adressiin yli 400 nimeä, jotta paikkakunnalla järjestettäisiin Parasta ennen -ysäribileet ensi kesänä Jyrkkäkosken lavalla.
- Pääesiintyjäksi: YleX:n Matti Airaksinen, vetoomuksessa todettiin asiasta kirjoittaneen Iijokiseutu-paikallislehden mukaan.
Airaksinen itse on ymmyrkäisenä saamastaan huomiosta ja kertoo olevansa häkeltyneen mahtavissa tunnelmissa. Hän ei itsekään oikein tiedä, miksi juuri pudasjärveläiset innostuivat tekemään adressin.
- Minulla ei ole minkäänlaista yhteyttä sinne. En ole käynytkään siellä. Mutta Jyrkkäkosken lava on ilmeisen legendaarinen keikkapaikka, ja kuulemma Dingo on aikoinaan vetänyt sinne jopa neljä tuhatta ihmistä.
Tällä kertaa aktiiviset kansalaiset saivat tahtonsa läpi, sillä Airaksinen tosiaan saapuu kesäkuussa Pudasjärvelle vetämään ysäribileitä Jyrkkäkosken lavalle.
 - Sinne oli halukkuutta saada keikka, ja keikka sovittiin. Vasta sen jälkeen minulle tuli ilmi tämä adressi. Olen aivan vilpittömän häkeltynyt ja tosi fiiliksissä. Tämä kuvastaa hyvin sitä yhteisöä, joka ysärimusiikin ympärille on syntynyt."

Pysytään kuulolla!3 kommenttia:

 1. Ai sääki oot pudasjärveltä ;D vitsit että ois ollu mahtava päästä tuonne. Pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ootko sääki?? Oli ihan mahtavat kekkerit, toivottavasti tapahtumasta tulisi jokakesäinen! :)

   Poista
  2. Ai ootko sääki?? Oli ihan mahtavat kekkerit, toivottavasti tapahtumasta tulisi jokakesäinen! :)

   Poista