torstai 16. kesäkuuta 2016

Alelöydöt KappAhlista


Lisää alepostauksia pukkaa. Vinkkinä varsinkin teille muillekin, jotka ette raski ostaa kaikea normaalihinnalla vaan odottelette kunnon aleprosentteja.  KappAhlista tuli kanta-asiakastekstari että jos ostaa vähintään 2 aletuotetta, saa niistä vielä 30 % lisäalen. 


Zeppeliinissä käytiin ihan muilla asioilla, mutta hoksasin jo poislähdön hetkellä sen tekstarin ja kävin pikaisesti tsekkaamassa liikkeen valikoiman. Muistan jo keväältä tuon kivan kuosin tuossa bombertakissa, normihinta ei ollut paha kun hieman alle 30 e mutta silti se jäi silloin henkariin. Nyt lapussa oli hinta 15 e ja siitä vielä 30 prossaa pois, ei paha! Kokona 98, ajattelin että syksyllä menisi mutta on kyllä hieman lyhyt. Vaan kai noiden malli on sellainen hieman naftimpi? Ei jaksettu jäädä sovittelemaan. Samaa sarjaa olevat leggarit ovat myös 98, sopivat jo nyt. Helmikin tykästyi villieläinkuosiin. Leggingsien hinta 8 e josta lisäale, edullista. Katselin taannoin samassa liikkeessä olevaa iiihanaa nahkatakkia Helmille, sekin oli vielä siellä alennettuna. Mutta päätin ostaa tämän koska on käytännöllisempi kuin se.Plussaa myös siitä että on semi-tekninen takki koska on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. 

Kun malttaisi aina odottaa aleja, säästäisi suuren summan näissä lastenvaatehankinnoissa. Se vaan meinaa olla niin että koot loppuu kesken jos liian pitkään odottelee, mutta nyt oli ihan hyvin vielä rekeissä vaatteita monessa koossa. Käykäähän tsekkaamassa Zeppelinin KappAhlin tarjonta jos siellä päin kuljette. Näitähän toki voi olla muissakin KappAhleissa tarjouksessa.6 kommenttia: