keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

GUGGUUN ALE

Pikkuisen alevinkin tahdon teille jakaa, nimittäin huomasin Gugguun facebook-sivuilla että heillähän on käynnistynyt huikea ale,  DROP1 ja DROP2 tuotteet  ovat nyt -30%. Meille lähti Spaget frillamekko värissä lemon Helmille ja Liljalle ice mint. Myös pitkähihaiset frillamekot on molemmille tulossa petrol green-värisenä. Helmille vielä lisäksi black/lemon leggingsit. Kannattaa olla nopea jos mielii saada haluamansa tuotteet oikeassa koossa, kokemuksen mukaan melko nopsaa loppuu! Onneksi tällä kertaa kerkesin! :)
7 kommenttia:

 1. Lomarahat tuli ja lomarahat meni.. Kiitos Gugguu... :D

  VastaaPoista
 2. Huh mäki kerkesin aamusta tilaa kun oli vielä kokoja! Kiitos tän postauksen :D en varmaa muuten olis alen alkuu huomannu näin aikasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva vinkki oli tuo gugguun ale ja tulipas sieltä tilattuakin muutama vaatekappale! :) Tykkään heidän vaatteistaan kyllä todella paljon mutta monesti en raaski useampaa vaatetta tilata sieltä hintansa vuoksi, mutta nyt sitten koriin kilahti useampikin tuote :) Nyt sitten postia odotellessa ;) p.s sulla on hyvä blogi..hauska lueskella sitä nyt kun on itselläkin vielä mammalomalla ollessa aikaa tällaiseen "blogi surffaukseen" :D -Neiti TakkuTukka-

   Poista
  2. Kiva kuulla että tykkäät blogistani! :) Ja totta tuo, että ei kyllä turhan usein raski ihan normaalihinnalla ostella vaatteita.

   Poista