maanantai 30. toukokuuta 2016

Pitkä kuuma kesä


Hip hei, se on kesä nyt! Juuri sopivan lämmin ilma (noin 21 astetta) jotta jaksaa touhuta lasten kanssa pihalla. Meidän loppuviikkohan meni reissussa, maalla. Kävinpä muutes heittämässä talviturkinkin pois! Hrr olihan se melko kylmää vettä, mutta aurinko äkkiä lämmitti kuivaksi. Helmi ja Liljakin viihtyi biitsillä, Helmi tarpoi vedessä ja Lilja katseli menoa rannalta viltin päällä. Täytyy nauttia nyt kun pystyy, ensi viikolla saattaa jo olla paljon viileämpi ja joutuu taas odottelemaan lämpimämpiä ilmoja. Tiedetäänhän ne Suomen kesät, vaihtelee kelit laidasta laitaan.

Manasin tuolla aiemmassa postauksessa että reissussa kun ollaan, yöt menee ketuiksi. Mitä vielä! Lilja nukkui ensimmäistä kertaa ilman maitoa ja heräämisiä, noin klo 20.30-06.00. Mieletöntä. Kaksi yötä meni noin, ja kolmas eli viime yö täällä kotona. Katsotaan miten ensi yö menee. Itse nukuin koiran unta, mutta toiveissa olisi jos alkaisi taas nämä omatkin unirytmit löytää uomansa. 

Haaveita on... Oma kesämökki olisi niin unelma! Yksi aivan ihana mökkeröinen houkuttelee Etuovessa, mutta saa nähdä jääkö haaveeksi. Hinta ei älytön ole, mutta miten lie lainansaanti tätä nykyä. Pohdittiin, laitetaanko omakotitalo vai mökki ja tultiin siihen tulokseen että tällä hetkellä vuokralla on niin helppo asua että mökki olisi aivan passeli. Mutta saapa nähdä, haaveitahan on hyvä olla. 

Tänään vein pitkästä aikaa kirppikselle tavaraa myyntiin. Olen tykännyt Oulun Järkikirppiksestä, siellä minulla on aiemminkin ollut myynnissä varsinkin vaatteita ja on niitä mennyt useamman sadan euron edestä kaupaksi, siinä jää ihan hyvin käteen pöytävuokrien jälkeen. Sitähän ei tiedä, onko ihmiset nyt näin alkukesästä ostavaisella päällä, hieman vaihtelee tuokin millaista tavaraa hakevat. Minun pöydästä löytyy naisten vaatteita kokoa M-XL, lastenvaatteita ja kenkiä tooosi monta paria. 

Tuleekohan ukkonen yöksi, on ollut niin painostava ilma. Oii, rajuilmaa olisi niiiiin ihana katsella oman mökin kuistilta... (minä ja romanttiset haaveeni <3)6 kommenttia:

 1. Katsoin tänään keittiön sisälämpötilaa. Mittari näytti +27 astetta. Ilmankos hikeä puski.
  Olispa kiva tulla katsomaan kirppikselle mitä kivaa löytyisi mutta matka on pitkä. Viimeksi löysin vaikka mitä täältä "meidän" kirppikseltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdepäs ihan varta vasten kirppisrundille tänne Oulun seudulle! :)

   Poista
 2. Näistä Suomen kesistä ei kyllä ikinä tiedä. Sen takia ei hirveästi viitsi ostella kesävaatteita kellekään, ennen kuin edes vähän tietää, mitä on luvassa.

  Millasia summia olet saanut kirpparilta per viikko? Itse olen saanut ekasta viikosta yleensä noin 120-140€ ja sitten alle satasta eli mielestäni ei mikään kovin hyvä myynti. En tiedä sitten johtuuko vaatekoosta (ollut xs-s myynnistä) vai tyylistä vai mistä.

  VastaaPoista
 3. Voi mökkihaaveita täälläkin! Ei tarvisi olla edes kummonen kunhan järven rannassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, aina voi rempata "sitten joskus" jos siltä tuntuu, mutta mökin tosiaan täytyy olla veden äärellä minustakin! Tuo olisi joen äärellä... <3

   Poista