maanantai 23. toukokuuta 2016

Lahjavinkki ylioppilaalle/ammattiin valmistuvalle


Kuinka monelta löytyy Aarikkaa kotoa? Minultakin löytyy nyt. Sain jo tuossa alkukeväästä mukavaa postia Aarikalta, kun sieltä lähetettiin näitä kauniita ja käytännöllisiä puisia esineitä somistamaan kotiamme. 

Kiva ja ajaton esine lahjaksi vaikkapa omaan kotiin muuttavalle esikoiselle, ammattiin valmistuvalle tai ylioppilaalle. 

Nämä meidän ihanuudet on Keisarinna-kynttilänjalkaLinna-kynttilänjalat turkoosina ja upea Mamselli-tarjoiluvati. Tykkään pitää niitä esillä keittiön Ekby-hyllyssä tai pöydällä. Jos ei ole Mamsellissa tarjolla kakkua voi siihenkin laittaa vaikka tuikkuja.
Aarikan korut ovat myös vertaansa vailla. Ihastuin ainakin Tähtisumu-kaulakoruun sekä Tukaani-kaulakoruun.

"Aarikka Oy on tunnistettavaa designia ja ajassa elävää, kestävää kauneutta. Vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys suunnittelee ja valmistaa omaleimaisia koruja ja kodin sisustus- ja kattausesineitä.

Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista, pyöreästä muodosta ja puusta – puu on kautta vuosien ollut tuotteiden ensisijainen valmistusmateriaali. Aarikan muotoilua johtaa yrityksen perustajan, Kaija Aarikan, tytär Pauliina Aarikka.
Aarikan kotimallisto on modernin linjakas, lämpimän romanttinen ja tyyliltään ainutlaatuinen. Mallistoon kuuluu kattaus- ja sisustustuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Juhlakausiin suunnitellaan sesonkikohtainen valikoima lahja- ja koriste-esineitä."


Ps: Vielä on tämä ilta aikaa osallistua arvontaan jossa palkintona Marc Jacobsin tuoksu, löydät arvonnan täältä!10 kommenttia: