sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kun kasvohoidossa nukahtaa, ei se voi olla muuta kuin hyvä

Olen laiminlyönyt ihoni hoitamista aika rankalla kädellä. No juu, kyllä kotona (ainakin iltaisin) pesen ja hoidan kunnolla mutta ei se taida ihan riittää. Pyrin käymään kasvohoidossa pari kertaa vuodessa, ja nyt pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan ultraäänikasvohoitoa Kauneushoitola Marjuellessa täällä Oulussa. 

Otsikosta voi jo hieman päätellä kuinka kävi, mutta aloitetaas ihan alusta. 

"Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraäänivärähtely 28000Hz/sek poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, pehmentää ja nostaa epäpuhtauksia ja talia ylös ihohuokosista. Iho desinfioituu. Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella puhdistuksella. Samaan aikaan kun ihoa lämmitetään ja aktivoidaan, imeytetään tehoaineita syvemmälle; rypyt ja juonteet tasoittuvat ja ihon väri kirkastuu. Toistuvalla biosähköllä voidaan vaimentaa tyrosinaasia ja maksaläiskät purkaantuvat normaalia reittiä ulos.
Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 3-6 hoitokertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa. Ei suositella raskaana oleville."


Olen käynyt usein värjäämässä ja muotoilemassa kulmat Marjutilla (täällä olen kirjoittanut siitä) ja nyt luotin kasvoni hänen hellään käsittelyyn. Kysyin Marjutilta, mikä olisi sopivin hoito minun iholleni kun ihohuokoseni ovat melko suuret ja epäpuhtauksia on, hän suositteli tätä. Ihoni myös rasvoittuu melko helposti, varsinkin T-alue. Kun kasvoja alettiin käsittelemään ultraäänellä, kuului jännä, hieman tatuointikonetta muistuttava suriseva ääni. Ei se silti sattunut ollenkaan äänestä huolimatta. 

Kasvohoitojen ikävin puoli ainakin minun mielestäni on aina se mustapäiden puristaminen, hrrr. Nytkin se sattui hieman, mutta ei läheskään niin paljon kuin aikaisemmissa hoidoissa. Veikkaan että sillä oli vaikutusta kun iho ensin käsiteltiin sillä ultraäänellä niin epäpuhtaudet pääsi paremmin nousemaan ylös sieltä huokosista. 

Onneksi sen jälkeen päästiin mukavampaan osioon eli naamioiden levitykseen ja aivan ihanaan kasvojen/dekolteen hierontaan. Se oli oikeasti niin rentouttavaa, että nukahdin! Näin ei ole koskaan aiemmin käynyt. Jonkin ajan päästä havahduin horroksesta ja kysäisinkin Marjutilta että satuinkohan nukahtamaan. Mainiota rentoutusta.Kyselin Marjutilta, mikä on ollut suosituin hoito jonka asiakkaat haluavat. Mikroneulaus on ollut pitkään suosituinta, mutta nyt alkaa ultraääni-ihonpuhdistus kiilata edelle. Tällaiseen hoitoon voisi olla kiva saada vaikkapa lahjakortti, että vink vink vaan jos tarvitsee ostaa esim. ammattiin valmistuvalle lahja mutta ei tiedä mitä hankkia. Jos haluaa pelkän ultraäänipuhdistuksen ilman hierontaa jne, on hinta edullisempi. Mutta itse ainakin liputan sen hieronnan puolesta!

Itse menen n. 2 viikon päästä uudestaan, ostin myös kotihoitoon kasvojen puhdistusaineen.

Kiitos Marjut, nähdään taas Marjuellessa!4 kommenttia:

 1. Ihonpuhdistuksen jälkeen iho tuntuu aina niin pehmeältä.
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on jo viikko aikaa ja vieläkin iho tuntuu ihanan samettiselta! <3

   Poista
 2. Kuulostaa todella hyvältä. Pitäisikin varata aika kasvohoitoon, minullakin on siitä jo luvattoman pitkä aika...

  VastaaPoista