maanantai 2. toukokuuta 2016

Levin megavappu 2016


Kylläpä oli kesäinen viikonloppu, lämpöä jo piisasi lapissakin. Pääsin siis Leville ystäväni kanssa vapun viettoon, oli niiiin onnistunut reissu! Aivan mahtavaa oli päästä viettämään kiireetöntä aikaa henkilön kanssa joka on yksi parhaimmista ystävistäni. Ollaan samanlaisessa elämäntilanteessa, molemmilla pienet lapset jne. Ei tarvinnut reissun aikana huolehtia siitäkään kuinka lapset pärjää, hienosti meni isien kanssa ja Helmi olikin mummolassa yötä. Noin kuukauden ajan suunniteltiin tuota matkaa ja todettiin jo alkuvaiheessa että ei tule lähdettyä ellei jo heti varata hotellia ja niin tehtiin. Ai että odotin sitäkin hotellin aamupalaa, ne on niitä arjen pieniä luksushetkiä! Tai no tuohan kyllä oli kaikkea muuta kuin arkea mutta kuitenkin. 

Levillä on aina vappuna kaikenlaista tapahtumaa. Ehkä eniten odotin sitä kulkuetta, johon saa pukeutua naamiaisasuun. Meidän upeat asut kulkueeseen sponssasi Naamiaismaailma.fi-niminen kauppa. Minä olin Sylvesteri ja ystäväni tietenkin Väiski Vemmelsääri. Mietittiin pitkään, mitkä asut haluaisimme mutta päädyttiin sitten noihin ja kylläpä ne herätti hilpeyttä enkä ainakaan huomannut että kellään muulla olisi ollut samanlaisia asuja päällä. Myös Late Lammas olisi ollut kova sana. Naamiaismaailman kanssa muutes homma toimi, asiakaspalvelu oli loistavaa ja asut tuli nopeasti perille! 

Viikonloppu meni nopeaa, mutta kiva oli palata myös kotiin kun oli jo vähän pienokaisiakin ikävä. Tällaisista tyttöjen reissuista vaan pitäisi ottaa tapa, on se niin hyväksi tuolle pääkopalle parantaa maailmaa. Alla kuvapläjäys vappukulkueesta, olkaas hyvät!
Onko Levi sinulle tuttu paikka?
8 kommenttia: