torstai 19. toukokuuta 2016

18 x jatka lausetta...En ymmärrä… miksi kaupunkilehden tekstaripalsta on jälleen täynnä pelkkää vali valia. Sitä positiivisuutta kehiin niin homma luistaa! 

Seuraavaksi ajattelin… ottaa ihan rennosti tässä sohvalla kun tytöt nukkuu. Siivota kerkeää myöhemminkin.

Viime aikoina… olen jaksanut hoitaa rästiasioita jopa ihailtavan hyvin. Kai se tämä valo ja lähestyvä kesä saa ihmisestä enemmän aikaansaavan!

En osaa päättääkirjoittaisinko blogiin seuraavaksi unelmien matkakohde-postauksen vai esittelisinkö viime aikojen kirppislöytöjä.

Muistan ikuisesti… kun rakkaat tyttöni syntyivät. Sellaista ei unohda, paitsi ehkä sitten myöhemmällä iällä jos tulee dementia.

Päivän paras juttu… on se että päästiin ulkoilemaan! Tytöillä ollut kuumetta ja nuhaa mutta nyt on enää nuha joten happihyppely teki ihan hyvää itse kullekin.

Noloa myöntää, mutta… siitä huolimatta että sain rästihommia tehtyä, on niitä vielä kosolti odottamassa ja minä tässä vain makoilen.

Viikko sitten... taisi paistaa aurinko ellen ihan väärin muista? Nyt hieman satelee.

Kaikista pahinta on… silloin kun lapset sairastaa. Ei oikein itsekään pysty nukkumaan kun huolettaa.

Salainen taitoni onluottaa siihen että asiat aina jotenkin järjestyy. Siitä en tiedä onko se niin salainen taito kuitenkaan... Mutta se, että näkisi joka asiassa jotakin positiivista.


Jos saisin yhden toiveen se olisiettä kaikilla läheisillä olisi riittävän onnellinen ja terve elämä.

Minulla on pakkomielle… lastenvaatteisiin. Sehän ei mikään salaisuus ole, ja lukijat varmasti tämän tietää :D jokin aika sitten Muumit aiheutti ehkä tällaisia oireita, mutta se on tasaantunut. Kyllä tämäkin vaatehamstraus tästä, ehkä.

Söin tänään… yhden pussikeiton ja kello on nyt 14.22. Pian syön (juon) toisen. Olen siis Cambridge-kuurilla, vaihtelevasti tosin. 

Ärsyttävintä on… se kun tavaroita ei laiteta omille paikoilleen. Itsekään en usein laita ja se ärsyttää.

Tekisi mieli… käydä vesijumpassa mutta en nyt uskalla koska Oulun uimahallissa oli jokin bakteerilöydös jonka takia iso allas oli suljettunakin. On se nyt jo auki, mutta jotenkin hyh.

Minusta on söpöäkun tytöt nukkuu päikkäreitä. Se ihana tuhina ja ne uni-ilmeet. Voi suloisuus! <3


Hävetti… jälkikäteen kun tuli tiuskittua Helmille jostakin pikkuasiasta. Ollaan opeteltu kyllä anteeksipyytämistä, joten ihan harjoitustilanteestahan se meni.

Olenko ainoa, jonka mielestä… olisi joskus kiva olla päivän ajan mies??


Hih tämähän oli mukava toteuttaa :D Olen törmännyt muutamassa blogissa tähän jatka lausetta-postaukseen ja taisin saada haasteenkin niin pitihän tämä tehdä. Nämä on ihan kivoja hömppäpostauksia, ja ei noissa kannata liikaa mietiskellä. Itsekin meinasin alkaa analysoimaan hieman tarkemmin vastauksiani mutta nyt mentiin näin.

12 kommenttia:

 1. Hauskoja vastauksia. Nukkuvat lapset on kyllä söpöjä😊. Juuri purnasin omassa blogissa tuota miehen sairastamista, joten voisin kyllä päivän verran koittaa miehen elämää 😉. Minä kanssa luotan aina siihen, että asiat järjestyy parhain päin, en jaksa kovasti etukäteen stressata mistään, tämä aiheuttaa joskus pieniä konflikteja etenkin töissä, osa porukasta kun stressaa jo hirmu hyvissä ajoin erinäisistä asioista, joita EHKÄ joskus tapahtuu...

  Kivaa loppu viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. hah, nämä on niiin hauskoja postauksia!!!ja mielettömän suloinen tuo kuva<3
  Ja jos mä saisin päättää niin postaile seuraavaksi kirppislöydöistä:)

  VastaaPoista
 3. Tämäpä olikin kiva postaus.
  Ihanaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Hei, minäkin toivoisin postausta kirppislöydöistä.

  VastaaPoista
 5. Tuo teidän katosverho on kyllä upee! Ja tää oli kiva haaste :)

  VastaaPoista
 6. Näitä vastauksia oli pakko miettiä kunnolla kun ei muuten olisi mitään tullut mieleen :D
  Mutta hyviä vastauksia kyllä! :)

  VastaaPoista