perjantai 13. toukokuuta 2016

Tyttöjen juhlamekot


Kesällä on taas juhlia tiedossa ja tytöillä on mekkoja varmaan enemmän kuin laki sallii. Mutta vielä yhdelle oli tilaa. Tuon vasemmanpuoleisen Mayoralin mekon ostin jo aiemmin syksyllä facen kirpparilta ajatellen, että olisi Helmille sopiva. Se on kokoa 86, mutta meni vain nipin napin päälle ja tänä kesänä se on sopivampi Liljalle. Melko pienet nuo Mayoralin koot. 


Talvella ihastelin tuota oikeapuolimmaista mekkoa Metsolassa ja mietin, että olisi kaunis Helmin 2-vuotissynttäreille. En kuitenkaan silloin raskinut ostaa, hintaa oli kuitenkin melkein 50 euroa. Eilen lähdin käymään Zeppeliinissä ja mielessä oli ajatus, josko Metsolassa olisi vielä koossa 92 jäljellä tuo mekko. Olihan se, ja puoleen hintaan! Piti ostaa. Oli viimeinen tuota kokoa oleva, pienempiä sinne vielä jäi. Samaa sävyä olevat juhlakengätkin olisi ollut hyvässä alessa, mutta niissä oli vain pieniä kokoja jäljellä tuossa mintussa värissä jotka olisin halunnut. Tytöt saa samistella siis synttäreilläkin jos ei ole liian iso Liljalle ensi kuussa tuo mekko. Toivoa sopii että mahtuu Helmille tuo hulmuhelma, ei olla nimittäin vielä sovitettu...

Vinkkinä muillekin jotka täällä Oulun suunnalla asustelee, että Metsolassa on mahtavia tarjouksia koska liike lopettaa Zeppeliinissä. Vitosen pöytiä jne. Tuotteita tulee kuitenkin myyntiin Kauppakeskus Valkeassa sijaitsevaan Noomi Storeen ja tietääkseni myös nettikauppa jatkaa toimintaansa. 
18 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaan värisiä. <3
    Kiva, kun kaikki eivät pue tyttöjään siihen ainaiseen vaaleanpunaseen. :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihanat mekot!!!

    Itse olen koittanut etsiä Sennille jotain ihanaa juhlamekkoa jo useamman viikon, tuloksetta. Olen kolunnut niin marketit kuin lastenvaateliikkeetkin, enkä vain löydä. Tosi huonosti on vielä juhlamekkoja täälläpäin myynnissä. :/ Joitain olisi ollut, mutta lähinnä pinkkeinä ja haluaisin joko puuteriroosana tai mintunvihreänä. Tälle viikonlopulle on tiedossa kolmet juhlat, olisi ollut kiva löytää jokin ihana mekko. Nyt mennään sitten yhdellä vaaleanpunaisella joka jo kaapista löytyy. Jospa ne juhlamekot pian ilmestyisivät kauppoihin, kesällä on vielä juhlia tiedossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi jos ei löydy. :( oletko ajatellut tilata Pomp de Luxilta? Siellä on ihania myös.

      Poista
  3. Kauniit mekot! :) Itekin oon nyt ihastunut tuohon turkoosiin kesävaatteissa :)

    VastaaPoista
  4. Niin ihanat ja nuo värit, turkoosi on niin kaunis. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat ja uniikit samistelut mekot! :)

    VastaaPoista