torstai 28. huhtikuuta 2016

Vapun koristelut


Muistan kuinka äiti koristeli kodin vappuna kun olimme siskoni kanssa lapsia. Oli serpentiiniä ja ilmapalloja. Itse en ole vuosiin pitänyt perinnettä yllä, mutta nyt kun Helmikin alkaa ymmärtämään hieman enemmän on kiva laittaa koristeita ilahduttamaan. 
Pallot pysyy katossa oikein päin siiman ja teipin avulla. Vappuhuiska löytyi Halpa-Hallista, meilläkin oli pienenä sellaiset ja voi kuinka niillä huiskittiinkin! Kivasti oli sotkua ympäriinsä. ;)

Laitatteko te kodin vappukuntoon?
12 kommenttia:

 1. Tekee kyllä mieli vappukoristella, kun näitä kuvia katsoo :)

  VastaaPoista
 2. Ei tuu varmaan vielä laiteltua kattoa sit ensi vuonna kun poika kasvaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silloin varmaan ymmärtää vielä enemmän koristeiden päälle.

   Poista
 3. Ihana vapputunnelma teillä jo! Me huomenna vielä vietetään siivouspäivää ja käydään vasta sitten kaupasta etsimässä vappujuttuja :)

  VastaaPoista
 4. Oi kyllä laitan. <3 Iskän kanssa koristeltiin koko koti koreksi kun olin pieni. Paljon serpentiiniä ja joka ikkunaan ilmapallo viritelmät. :)
  Huomenna täytyy ostaa ja laittaa tän vuoden koristeet. Sinä olet ottanut varaslähdön, mutta todella ihanasti olet laittanut kodin Vappu kuntoon. Niin ja mulla on vielä vintillä tallessa lapsuusajan huiskatkin. :) Ei tarvii uusia ostaa.

  VastaaPoista
 5. Ps. Kuolaan tuota sun muumikokoelmaa. ;)Ihailen suunnattomasti sitä.

  VastaaPoista
 6. Ihana vappukoti teillä! :) ♡
  Me taidetaan jättää koristelut tänä vuonna väliin, mutta sen sijaan tehdään tapamme mukaan simaa ja munkkeja niin paljon, että niistä tulee myös läheisille jaettavaksi. (Mieheni on, omia sanojaan lainatakseni, lievästi suuruuden hullu.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jää taas simat ja munkit tekemättä! :D äitini kyllä tekee vieläkin ainakin siman.

   Poista