perjantai 19. elokuuta 2016

Non Boutique

Oulussa ei liian monta kauppaa ole, jossa olisi keskitytty kotimaisiin ja vaikkapa uniikkeihin tuotteisiin. Vuosia sitten, kun olin asunut vasta vähän aikaa täällä, vierailin Non Boutiquessa ja ihastuin paikkaan ja sen tarjontaan. Olin jossain messuilla jo aiemmin törmännyt heihin ja siitä innostuneena kävin liikkeessäkin.

He kertovat itsestään näin:

"Non Boutique on Oulun keskustassa sijaitseva laadukkaiden muotoilutuotteiden myymälä. Kyse on suomalaisten merkkien tarjoamista piensarjoista tai täysin uniikeista tuotteista. Löydät meiltä pääasiassa vaatteita, koruja ja asusteita, mutta myös muuta pientä mukavaa ja kutkuttavaa saattaa silmiisi osua. Pyrimme ottamaan myyntiin sellaisia tuotteita, joissa laadukkuus toteutuu sekä idean että valmistuksen tasolla. Vaikka pidämme kiinni tietyistä tuotevaatimuksista, pipo ei kuitenkaan päätä purista, joten voit tehdä yllättäviäkin löytöjä värikkäästä puodistamme. Kannattaa käydä usein katsastamassa, mitä uutta on ilmestynyt.

Valikoimamme uudistuu ja kasvaa sesonkien ja asiakaspalautteen mukaan. Voit siis olla itse toivomassa ja vaikuttamassa myymälämme tarjontaan.
Non Boutiquen tiloissa toimii myös vaatesuunnittelija Katja Iljana, joka toteuttaa oman KIKS kierrätysvaatemerkin lisäksi erilaisia tilaustöitä.
Non Boutique (Osuuskunta Non Everything) sai nimensä heijastuksena arvo- ja aatemaailmastamme. Non ei tarkoita suoraan ”anti” tai ”epä” vaan se tarkoittaa kyseenalaistamista ja pientä kapinahenkeä, toisin tekemisen vaihtoehtoa. Haluamme herätellä ihmisiä tiedostamaan omaa kulutuskäyttäytymistään, kannustaa valitsemaan toisin, ostamaan harkitsevammin ja käyttämään pidempään. Väitämme olevammekin omalla tavallamme ekologisuuden esipuhujia. Saarnaamisen jätämme kuitenkin suosiolla papeiksi vihkiytyneille ja fanaatikoille ja levitämme mieluummin kekseliäisyyden ja kauneuden ilosanomaa."Sain valita itselleni ja Helmille tuotteet, ja valitsin Vimman pinkit lettileggarit minulle ja Helmille myös Vimmaa, kukkaleggarit.
Silloin kun ensimmäistä kertaa kävin kyseisessä liikkeessä, sijaitsi se eri paikassa. Nyt se löytyy osoitteesta Pakkahuoneenkatu 5, lähellä Torinrantaa. Käykääpäs piipahtamassa! 
1 kommentti:

  1. Eipä ole tullut koskaan käytyä, vaikka monesti aikonut ohi mennessä. Pitäisikin käydä, kun tuolla näköjään myydään noita Uhanan koruja.

    VastaaPoista