maanantai 29. elokuuta 2016

Emmy - merkkivaatteet kiertoon

Kun noita facen kirppisryhmiä selailee niin meinaa välillä järki lähteä kun kansioita on niin paljon ja hankala löytää tietyn merkin perusteella paria poikkeusta lukuunottamatta. Tutustuin netissä käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmyyn, johon sain lahjakortin. Tilasin lahjakortilla tytöille Papun vaatteita, joita löytyykin Emmystä melko runsaasti, tällä hetkellä kolmen sivun verran. Osa Emmyllä myynnissä olevista Papun vaatteista on mallikappaleita, sovitus-tai kuvaustuotteita ja jotkut ovat myös 2-laatuisia. 2-laatuisissa tuotteissa mahdolliset virheet mainitaan tuotekohtaisesti. 

Emmy on kotimainen verkkokauppa, jossa myydään yksityishenkilöiden merkkivaatteita, -kenkiä ja asusteita edulliseen hintaan. Omat kategoriansa on naisille, miehille ja lapsille. Tällä hetkellä sieltä löytyy lapsille Papun lisäksi esimerkiksi GugguutaPomp de Luxia ja Molo kidsia


Välillä kun itse käyn lastenvaatekauppaa netissä on rasittavaa kuvata, mittailla ja latailla kuvat oikeisiin kansioihin. Harkitsenkin tuotteiden laittamista myyntiin Emmyyn, vaikuttaa helpolta tavalta myydä kun siellä hoidetaan nuo edellä mainitut seikat sinun puolestasi ja aikaa jää muuhunkin. Meidän makkarin lipastonpäällinen näyttää taas siltä että jotain tarttis tehdä, vaatteet ei vaan mahdu mihinkään ellen jotain radikaalia konmari-menetelmää noudata mutta ei taida hermot siihen riittää. Ne pieneksi menneet odottelee myyntiä.

Oletko jo tutustunut Emmyyn?


10 kommenttia: