maanantai 4. tammikuuta 2016

Liljan vauvakirja

En ostanut Liljalle ennen ristiäisiä vauvakirjaa, ja hyvä etten koska Sanoma Pro Oy ilahdutti Liljaa Oppi&ilo-tuoteperheeseen kuuluvalla Minun kirjani-albumikirjalla. Se on itse asiassa paljon enemmän kuin vauvakirja, sillä siihen voi tallentaa lapsen tarinan vauvasta täysi-ikäiseksi asti. Ihan huippua! 
Sivuja kirjassa on 90. Sivut on ihanan värikkäät ja oikein houkuttelee alkaa jo kirjoittamaan niihin. Tänä iltana aion aloittaa.


Sivuissa on kätevät taskut joihin saa laitettua esim. piirustuksia, todistuksia, valokuvia... mitä vaan keksii ja kokee tärkeäksi. 


Helmillä on kaksi vauvakirjaa joihin myös koitan muistaa kirjoittaa kaiken tarpeellisen. Ei haittaa vaikka kirjat ovat keskenään erilaisia, molemmilla omanlaisensa. 

Tammikuu on lähtenyt hyvin käyntiin. Lauantaina juhlittiin ystäväni häitä joissa olin kaaso, ja olihan ihanat juhlat! <3 talvihäät ovat jotenkin poikkeuksellisen tunnelmalliset. 

Mukavaa että arki on taas alkanut, tai no kyllähän tämän viikon vielä katkaisee loppiainen joka on keskiviikkona. Täytyy alkaa suunnitella taas liikkumista ihan toden teolla, nyt on ollut ihan liikaa taukoa salilla käymisestä. Kyllä se kipinä vielä tulee. 

Kunnon talvikelit tuli, pakkasta näyttää olevan 16 astetta. Tänään ohjelmassa Liljan rokotukset kun aiemmin niitä jouduttiin siirtämään kun oli sairaana. 


Mukavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihana vauvakirja. Juuri yhtenä päivänä selailin omien lasten kirjoja ja tulipa ihania muistoja mieleen.
  Mukavan rapsakkaa pakkaspäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tullut jo välillä mieleen että sitten minä vuosien päästä näitä selailen... :')

   Poista
 2. Onpa kiva kirja ihanalle Liljalle. :)

  VastaaPoista
 3. Vauvakirjat on kivoja muistoja! Mä ostin meidän keskimmäiselle sellaisen, mutta täytä nyt enää 5-vuotta vanhoja asioita, jotka väsymyksessä jäivät täyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, moni sanoo että toisen tai kolmannen kohdalla ei enää muista/jaksa täytellä :D täytyy koittaa itse pitää huolta että tulisi täytettyä.

   Poista
 4. Mun on pitänyt ostaa tää kirja, mutta en ikinä muista ku menen kirjakauppaan. Nyt taitaa jo olla myöhästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kirjoitellut jonnekin ylös niitä tapahtumia? Nehän voi jälkeenpäin lisäillä kirjaan :)

   Poista
 5. No, en puoliakaan. Jotenkin vaan unohtui. :( toki osa tärkeistä jutuista on ylhäällä.

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva kirja :) Ulkona on tosiaan rapsakka sää. Ei muuta kuin vaatetta päälle kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Oulun huudeilla n. -25 astetta, hrrr. Kotikonnuilla -35!

   Poista