sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Toinen muumiuutuus

Edellisessä postauksessa kirjoitin Arabian uudesta Ystävyys-sarjasta jossa on ihanat muumihahmot. Toinen uutuus on tämä Pidä Ruotsi siistinä-muki, joka on tullut myyntiin vain Ruotsin markkinoille.

Scandinavian Design Center kertoo näin:

"Håll Sverige Rent 2 muumimuki, Vår kust, rannikkomme, tulee Arabialta ja se on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent kanssa, samoin kuin sarjan ensimmäinen, pinkki muki. Molempien mukien kuvituksen pohjana on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. 

Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä luonnon roskaamisesta ja ympäristöstä leikin avulla. Kampanjaa tukeakseen lahjoittaa Arabia 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle. 

Tämä muki on myynnissä ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta. scandinaviandesigncenter.fi toimipaikka on Ruotsissa. Muki on myynnissä vain rajoitetun ajan."

Omaa silmääni ei kovin paljon miellytä, mutta saatavahan se on kokoelmiin. Taitaa olla edessä Haaparannan reissu tässä jossakin vaiheessa, jospa sieltä sen ostaisi niin ei tarvitse tilailla ja maksaa postimaksuja. ;) Bensaahan siinä toki menee kun lähtee sieltä asti hakemaan vaan ei tuo muki ole ainoa asia jota sieltä tarvitaan.

Tämä pinkki muki on se ensimmäinen, viime vuonna ilmestynyt tuohon Pidä Ruotsi siistinä-sarjaan. Se löytyykin jo vitriinistä.

Kuvat täältä

2 kommenttia:

  1. Pitäisi itseläkin Haaparannassa käydä. Mitä sulla hankintalistalla mukin lisäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä pitäis ehkä se sohva käydä jossakin vaiheessa kunhan nuo entiset menis kaupaksi. Ja ainahan sitä jotain pientä.

      Poista