tiistai 19. tammikuuta 2016

Valloittava Vadelmatarha

Meille ei tietääkseni enää lapsia tule, joten päätin pistää kiertoon kaikki Liljalle jo pieneksi menneet vaatteet ja myös Helmin ihanuuksia sinne päätyi, kaikkea ei vaan voi jemmailla muistojen laatikkoon tai odottamaan että Lilja kasvaa. Olen vähän kyllästynyt taviskirppareihin; ei jaksa penkoa niitä ylitäynnä olevia pöytiä kun vaatteetkin ovat sikinsokin. Onneksi olen löytänyt Vadelmatarhan.
Oulun Vadelmatarha on paljon muutakin kuin kirppis. Se on lapsiperheiden treffipaikka joka sijaitsee Limingantullissa osoitteessa Kempeleentie 7B. Kun ensimmäisen kerran tutustuin Vadelmatarhaan ajattelin, että tänne haluan tulla uudestaankin. Lämmin tunnelma ja mukava henkilökunta sai sen aikaan, ja löytyi sieltä ostettavaakin. Vaatteet on selkeästi esillä, teemoittain ja koottain. Plussaa on se, että myytäväksi otetaan vain siistejä, ehjiä ja tahrattomia vaatteita.
Vadelmatarhassa on käytössä itsepalvelu, täyspalvelu ja sesonkipalvelu.

 Kuvaukset:

ITSEPALVELU
Perinteinen omatoimipaikka, joka sisältää oman vaaterekin, henkarit ja 2 hyllyä sekä ulkoilu-, kenkä-, lelu-, kirja-, tarvike- ja urheiluvälineosastojen vapaan käytön. Voit myydä kaikki turvaistuinta pienemmät tarvikkeet samaan hintaan. Oman henkilökohtaisen asiakaskoodin ansiosta myynti on helppoa ja turvallista eikä turhaa hävikkiä synny. Hintalaput voit tehdä itse tai ostaa kassalta tarra-arkkeja (0,6e/arkki/30kpl), jotka nopeuttavat hinnoittelua huomattavasti. 35e/vko, seuraavat viikot 25e/viikko

TÄYSPALVELU
Täyden palvelun kokonaisuus, jossa teemme kaiken puolestasi. Tuot vain ehjät ja puhtaat tuotteet meille ja saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika 1-3kk. Myymättömät kerätään pois tai voit lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. Keräyksestä veloitamme 10e kertamaksun. Huomioithan, että palveluun on jonoa. 50% provisio myynnistä


SESONKIPALVELU
Voit tuoda sesonginmukaiset ulkovaatteet, kengät ja urheiluvälineet, lelut, kirjat ja tekstiilit myyntiin ilman jonotusta. Pyydä oma asiakaskoodi, hinnoittele tuotteesi ja tuo ne meille koska tahansa. Saat rahat suoraan tilillesi myynnin jälkeen. Myyntiaika koko sesonki. Myymättömät voit itse kerätä pois tai lahjoittaa ne kauttamme hyväntekeväisyyteen. 30% provisio myynnistä

Itse olen täyspalvelu-asiakas. Kuinka helppoa olikaan vain kerätä vaatteet kotoa ja viedä heille sinne hinnoiteltavaksi! Kysyin, millä perusteella hinta määrittyy: tuotteen kunnon, merkin ja värin perusteella. 
Viihtyisä leikkitila jossa mahtuu temmeltämään.
Meidän kirppisvaatteet on siellä nyt olleet parisen viikkoa ja jotain oli jo mennytkin, veikkaan että menekki on jopa suurempi kuin taviskirpparilla. Suosittelen tulemaan vähän kauempaakin tutustumaan viihtyisään Vadelmatarhaan!

Oulun Vadelmatarhan blogiin pääsee täältä ja Facebook-sivuilta löytyy Kerttukerho, josta tykkäämällä voit osallistua arvontaan!

Joko Vadelmatarha on sinulle tuttu?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sama täällä, mutta tosiaan nyt itselleni on tullut vähän ähky tavallisista :O

   Poista
 2. Onpas viihtyisän näköinen paikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä viihtyisä tunnelma. En tiedä missä asut, mutta Vadelmatarhoja löytyy Oulun lisäksi Tampereelta, Kouvolasta ja Kotkasta. Helmikuussa avataan kuulemma myös Lahteen oma Vadelmatarha. Jokaisella paikalla on varmasti oma tunnelmansa. Vadelmatarhalta löytyy myös Nettiputiikki.

   Poista
 3. Oho, enpä ole kyseisestä paikasta ennen kuullutkaan. Tuonne suuntaan ehdottomasti etsimään vaatteita parin kuukauden ikäiselle tyttärellemme kunhan seuraavan kerran Oulussa käydään :)

  VastaaPoista