torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen päivä

Vuosi 2015 alkaa olla pian taputeltu ja siirrytään vuoteen 2016. Vuosi on ollut onnea tulvillaan, syntyihän rakas Liljamme ja Helmikin täytti vuoden. Aika tuntuu oikein juoksevan, silti niinä iltoina kun vauva itki mahaansa se mateli. Silti niistä selvittiin. Rohkenen sanoa jo noin, koska maaginen 3 kk tuli täyteen ja ne itkut oikeasti väheni tuntuvasti. Välillä on ollut rankkaa kahden pienen kanssa, mutta ei mitään sellaista josta ei olisi selvitty. Saan olla niin kiitollinen kahdesta pienestä tytöstäni.

En aio tehdä isompia uuden vuoden lupauksia paitsi sen, että vähennän some-aikaa varsinkin lasten läsnäollessa ja kai sitä iltojen parisuhdeaikaa voisi koittaa myös lisätä. Se on vähän niin, että kännykkä kädessä tulee ihan huomaamatta istuttua kun lasten kanssa touhuilee ja sitten tulee huono omatunto. Siihen siis ainakin muutosta. 

Vuosi vaihtuu ihan kotona ollessa perheen kesken. Saatetaan me käydä iltasella vaunulenkillä katselemassa raketteja, mutta itse ei ostettu niitä tänäkään vuonna. En näe syytä tuhlata niihin rahaa kun muutenkin niitä näkee ammuttavan. Tuli vasta äsken mieleen, että onkohan meillä jäänyt tinoja edellisiltä vuosilta, ne voisi myös valaa. Ostin minä myös flaxi-arvan, jos sen raaputtelisi illan tullen ja haaveilisi...Lämsänkylä tapaninpäivänä 2015


Kiitos ihanat lukijat kuluneesta vuodesta ja hyvää uutta vuotta, nähdään ensi vuonna!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Meidän piti ostaa joku pieni ja halpa pata, koska kaupunkikaan ei enää järjestä ilotulitusta. Mutta eipä ehditty kauppaan ja jäätiin ilman. Tosin pääsi meidän poika siltikin niitä näkemään, kun monet muut lapsiperheet olivat niitä ampumassaa. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kyllä niitä aina joku ampuu niin näkee itsekin. Mukavaa alkanutta vuotta!

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
 4. Iloa ja onnea vuoteenne 2016! <3

  VastaaPoista