perjantai 8. tammikuuta 2016

Feelis Helsinki-muumilamppu


Tuossa loppuvuodesta Suuri Suomalainen kirjakerho-lehti piti sisällään ihanan liitteen, nimittäin "jäsenten kerjuu-liitteen". Olen aiemminkin saanut uusia jäseniä kirjakerhoon ja hienoja palkintoja, mutta nyt meinasi mennä jalat alta kun näin uudet palkinnot.


Olen kuolannut näitä Feelis Helsinki-merkin muumilamppuja jo jonkin aikaa ja tuli fiilis josko vielä joku haluaisi liittyä kirjakerhoon että tämän ihanuuden itselleni saisin. Sainkin kaksi jäsentä, mutta toinen ei ole vielä itse saanut kirjoja enkä minä hattivatti-lamppua. Eiköhän sekin sieltä vielä tule.


Niin ihana! Tämän sai ostettua hintaan 29 euroa uuden jäsenen liityttyä kerhoon, ja normihintahan tällä S-koolla on 169 euroa ja lamppua voi tilata esim. täältä. Jos ja kun hattivattikin kotiutuu, pääsee ainakin toinen valaisin Helmin huoneeseen ja toinen mahdollisesti meidän makkariin tai keittiöön. 


"Muumipeikko-valaisin on suunniteltu rohkaisemaan meitä jokaista olemaan utelias." 


Valaisin on Suomessa tehty.


Kuva otettu viime vuoden puolella jolloin tutti oli vielä käytössä ;)

Kampanja loppui vuoden vaihteessa, mutta jos siellä on vielä joku halukas jäseneksi pyrkivä niin eiköhän me saada mattimyöhäisetkin liitettyä ;) Niiskuneiti-lamppu vielä nimittäin puuttuu, ja jos sen saan ajattelin arpoa sen lukijoiden kesken blogini synttäriarvonnassa.14 kommenttia:

 1. Muistan ku muinoin 2005 liityin sun kautta. Olihan se ärsyttävvää aina perua niitä kirjoja ja päästä eroon koko kerhosta. :D Mut olihan ne harmaat Satumuumi-lakanat ihanat. Tosin oon neki myyny jo pois..

  Varmasti hyvin sopii lamppu Helmin huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, ne vois tehdä jonkin erilaisen systeemin siihen että ne kuukaudenkirjat ei tulisi jos ei muista perua vaan ostaa ne kirjat jotka haluaa. Itse aina netissä perun ne joita en halua niin pysyy balanssissa :)

   Poista
 2. Ihana lamppu!!!! *tässä sellainen smile sydämen muotoisilla silmillä! ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulun jo kyseiseen Kirjakerho koska kuulin jujuun ja se siirtyi skks:oon. En siis voi auttaa, mutta kiva palkinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin kävi Uudet kirjat-kerhon kanssa ja olikohan vielä joku muukin että yhdistyi.

   Poista
 4. Siis ihana, mä haluan myöskin! <3 Sama täällä kerhoon kuulun myöskin. <3 Kirpsakkaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista