keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Stokke Tripp Trapp ja New born set

Olen jo jonkin aikaa haikaillut meille sitä Stokken Tripp Trapp-tuolia ja siihen kätevän oloista newborn set:iä. Selailin eri kauppojen sivuja kun halusin sen juuri vaaleanpunaisena (yllätys!) ja löysinkin sellaisen OzBaby-verkkokaupasta. Monta eri värivaihtoehtoja, tämä meidän on soft pink.Väri sopii tietenkin sisustukseen ;)
Sain hyvää palvelua OzBabylta, ja tuotteella oli myös tosi nopea toimitus. Oltiin tuolloin vielä joululomalla pohjoisessa kun saapumisilmoitus jo tulikin puhelimeen, olisin heti halunnut hakea sen! 

Nyt kun tuoli ja newborn set on olleet käytössä muutaman viikon, voin vaan todeta että miksei me olla aiemmin tajuttu ostaa tuota kokonaisuutta. Tuolin olen toki tiennyt hyväksi jo aiemmin, mutta että tuo newborn set on niin kätevä! Koko perhe voi nyt olla samassa pöydässä ilman että sitteriä pitäisi kokoajan hyssyttää lattian tasossa kun Lilja hermostuu ja kaipaa seuraa. 

Tripp Trappista sanottua:

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli - tuoli, joka kasvaa lapsesi mukana! Stokke Tripp Trapp muuttuu puolivuotiaan lapsen syöttötuolista isommalle lapselle sopivaksi tuoliksi ja vaikkapa aikuisille. 
Stokke Tripp Trapp syöttötuoli on valmistettu viljellystä pyökistä ja sitä on saatavilla useassa herkullisessa värissä! Stokke Tripp Trapp syöttötuolisi kruunaavat useat lisävarusteet, kuten esimerkiksi istuinpehmuste ja turvavaljaat. Stokke Tripp Trapp syöttötuolin valmistaja antaa 7 vuoden takuun puuosille, 5 vuoden takuun metalliosille ja 2 vuoden takuun tekstiiliosille.

Stokke Tripp Trapp syöttötuolin ominaisuuksia:

Toiminnot: Helposti säädettävät istuin- ja jalkaosat. Lisävarusteena istuinpehmuste, vauvasetti (sisältää korkean selkänojan, turvakaaren haaraosineen) ja Stokken 4-pisteturvavaljaat, joiden kiinnityshakaset sopivat Tripp Trapp -syöttötuoliin.
  • Mitat: 49 x 46 x 79 cm
  • Paino: 7 kg
  • Suositusikä: Syntymästä koko elämän ajaksi

Stokke Tripp Trapp syöttötuolin lisävarusteen, Newborn Setin ansiosta myös perheen pienoikainen voi liittyä pöytäseuraan. Tripp Trapp Newborn Setin ansiosta Tripp Trapp on ainoa tuoli, jonka lapsesi koskaan tarvitsee!
Stokke Newborn Setiin on saatavilla erikseen ostettavat vaihtokangaspäällysteet. Pakkauksessa vaalean beige istuintekstiili mukana. 

Stokke Tripp Trapp New Born Set - ominaisuudet:

Istuinosa: pienelle lapselle optimaalinen 38 asteen makuuasento. Hyvät sivutuet. Lattialle asetettuna istuin on 20 asteen kulmassa. 5-pistevaljaat sekä pidike leluille.

Kaikin puolin tyytyväisiä ollaan tähän ostokseen oltu, etenkin itse päätestaaja eli Lilja. Yhden miinuksen antaisin tuosta newborn setin kankaasta, se saisi olla vähän erilaista matskua jotta puhdistaminen olisi helpompaa. Kohtahan tässä aletaan niitä soseita maistella joten...4 kommenttia: