perjantai 15. tammikuuta 2016

Uudet muumiastiat: Ystävyys

Tänään tulee myyntiin Arabian uutuussarja Muumi Ystävyys. Aivan ihania näin kuvista katsottuna, jospa pian pääsisin livenäkin näistä nauttimaan.

Olisin toivonut sarjaan tulevan myös mukin jossa sama kuvitus kuin kannussa. Hurraa!-mukihan on vähän kuin tätä sarjaa.Vaikka ovatkin tosi kauniita, tuleeko muille mieleen että näitä uutuuksia tulee myyntiin jatkuvasti, liian usein? Itselläni on välillä vähän muumiähky, vaikka niistä paljon tykkäänkin. Mutta ei ole rahaa koko ajan ostaa uusia tuotteita kun ei meinaa entisiäkään saada vitriiniin ja ei näitä voi lahjaksikaan koko ajan toivoa. 


Neljä ylintä kuvaa: Arabia

Kuva: Moomin.com


Tässä on nyt niin paljon rahanmenoa että en ainakaan itse vielä näitä raski ostaa, mutta onneksi näitä taitaa saada pitkin vuotta.
19 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! Harmi kyllä kun mukia ei tullut :( tulee kyllä vähän nyt tiuhaan tahtiin uutuuksia, toivottavasti kerkeän saamaan omani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä pettynyt just kun mukia ei tullut koska se on kuitenkin pääasia itsellä tässä keräilyssä, juuri ne mukit.

   Poista
 2. Meillä on Muumi-mukeja jo ihan liikaa! Ensimmäiset sain silloin kauan sitten (15 vuotta? Voiko olla niin kauan?) neitinä yksin ollessa lahjaksi mutta sittemmin meni maku kun näitä alettiin tehtailla oikein tekemällä jatkuvasti uusia! Kaikkia ei siis mitenkään mahdollista kerätä eikä kaappiin enää mahtuisikaan :D.

  Tuollaiselle kannulle olisi kyllä tarve ja saattaisi jopa miellyttää muuten paitsi se hintalappu :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko niitä olla liikaa... :D no joo ,tiedän tunteen. Itsellä alkaa vitriini olla täynnä mutta se on vaan järjestelykysymys ;) käyttömukeja olen alkanut välillä myymään eteenpäin ja myös niitä joita on vitriinissä kaksin kappalein. Sillä tavoin on välillä saanut lisää muumirahaa tai ihan vaan laskuihinkin :)

   Poista
 3. Ihanan iloiset astiat! Joo, mustakin tuntuu että uutuuksia tulee koko ajan.. Olenkin jo lopettanut ostamisen. Meillä on parisenkymmentä mukia ja kymmenkunta lautasta, enempää ei kaappiin mahdu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaan huolestuttaa, kun nämä astioiden kuvioinnit alkaa menemään selkeästi siihen vanhemman kuvituksen mukaisesti ja mä tykkään niistä enemmän joten rahanmenoa on tiedossa :O

   Poista
 4. Muumit on ihania, mutta olet oikeassa, ei niitä kehtaa koko ajan lahjaksi pyytää. Muutamista kupeista vielä haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se harmittaa kun aikoinaan olen myynyt mm. Fazer-mukin nykyiseen verrattuna halpaan hintaan. Noo joskus ne ehkä vielä saan...

   Poista
 5. Turhan usein tulee uutuuksia joo. Mennyt vähän mielenkiinto kerilyyn. Joululahjaksi sain sen talvimuumimukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että nyt on melko monella tullut omia kokoelmiaan myyntiin kun eivät jaksa enää keräillä.

   Poista
 6. Mä oon ihan samaa mieltä siitä, että alkaa näitä tuotteita ilmestyä vähän turhan tiuhasti.. Oon ihan järjettömän suuri Muumi-fani ja varsinkin nää vanhemmat kuvitukset iskee ja pahasti, mutta mistä hitosta mä saan rahaa ja tilaa :D Täytyy suosiolla vaan varmaan ostaa ne kaikkein kivoimmat ja hienoimmat, johon tää sarja kyllä ehdottomasti lukeutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo tilanpuute... :D näillehän pitäisi olla kokonainen oma huone ;)

   Poista
 7. Sarjaanhan voi hyvinkin vielä tulla muki, koska tuolla Moomin.com-sivulla, josta olet lainannut kuvat, sanotaan näin:

  "Muumi Ystävyys -tuoteperhe täydentyy uusilla tuotteilla myöhemmin vuonna 2016."

  Voisi kuvitella, että muki ja kulho ja mahdollisesti matala lautanen voisi olla tiedossa, ja kenties aterimia.

  VastaaPoista
 8. Muumit on kyllä ihan parhaita. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti jäseneksi. Tuu sinäkin kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu että löysit blogiini! Tein vastavierailun ja tutkittuani blogiasi liityin minäkin lukijaksesi. :)

   Poista
 9. Itse en ole mikään suuri-muumifani, mutta tuon kannun ja purkin oli kuitenkin saatava. Multa löytyy lisäksi 3kpl muumiuni sekä muumitalo mukeja ja 2kpl lumileikit mukia sekä 4kpl iltapurjehdusmukeja, 1kpl Hiihtäen Herra Virkkusen seurassa -muki. Eniten kuitenkin pidän Nipsu&kissa mukista sekä mieheltäni saamasta rakkausmukista. Ostan harkitusti ja vain sellasta mistä todella pidä, suurimmasta osasta muumimukeja kun en niin pidäkkään.

  VastaaPoista