lauantai 19. joulukuuta 2015

Lelut testissä

Amo ilahdutti meitä paketilla, jossa oli muutama lelu testattavaksi. Pari lelua meni pukinkonttiin myöhempää testiä varten, mutta käyttöön jo ennen joulua pääsi ihana Baby Annabell-nukke. "Pehmeävartaloinen nukke toimii kuin oikea vauva: liikuttaa silmiä ja suuta imiessään tuttia tai pulloa. Vesi tulee ulos kyyneleinä nuken silmistä. Tuudita uneen sylissä tai kehdon mallisessa pakkauksessa. Silitä nuken poskia tai sivele selästä, niin nukke reagoi kosketukseen. Nuken pituus 46 cm. Pakkauksessa mukana kaulakoru lapselle, tuttipullo, tutti ja ruokalappu.
Vauvanuken tutti päätyi hetkellisesti myös Helmin suuhun :D Helmi kyllä niin tykästyi uuteen nukkeensa. Suukotteli ja halaili. Hän alkaa jo hieman ymmärtämään näiden hoivaleikkien päälle.


Toinen mahtava lelu oli Nikko Nano Vaporizr2-auto, jota pääsi testaamaan siskonpoikani Kristian. 


"Nikko Nano Vaporizer2 autossa on 2 moottoria ja jatkuva 4-veto! Auto kulkee vaivatta maalla, vedessä ja lumessa! Auton huippunopeus 8,5 km/h. Nelivetovoimaa!"Nyt vasta huomasin, että sillähän voi ajaa myös lumessa! Täytyy testata siis sekin. Kristianin kommentteja autosta: "Äkäiset valot, siisti, pyörii hyvin ympyrää..." Kuvasin myös videolle hänen kommenttejaan autosta, mutta en saanut vielä laitettua sitä blogiin kun ollaan nyt reissussa eikä ole oma kone käytössä. Ehkäpä saan sen lisättyä tänne myöhemmin.


Meillä oli samaan aikaan itkuhälytin päällä kun Lilja oli päikkäreillä terassilla, niin kauko-ohjain aiheutti siinä häiriötä. Helmi sitä hieman säikähti... :)


Jos et ole vielä tehnyt kaikkia hankintoja pukinkonttiin, niin tässäpä pari mieluista vinkkiä. Tuo kauko-ohjattava auto on vähän isompien poikienkin (miesten) mieleen kuten meillä ;)

1 kommentti: