sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Muuttumisleikki: Uudet silmälasit

Tästähän voisi kehkeytyä ihan muuttumisleikki-postaussarja kun jo toinen tällainen hiusjutun lisäksi. Mikäpäs siinä. Tällä kertaa uutta ilmettä hain silmälasien vaihdolla. Aiemmat vaaleanlilat Ray-Banit palveli ihan hienosti, mutta vahvuudet kävi liian pieniksi ja naarmuisetkin ne jo oli. En siis nähnyt edes kunnolla. Ostin keväällä uudet arskat joten otin näihin uusiin laseihin samat vahvuudet kuin niihin. Ja kyllä näkee! Tilasin lasit Lensonilta, ja ne ovat Scout-merkkiset. Alkuperäinen hinta olisi ollut 85 euroa, mutta alennusta tuli mm. uuden tilaajan etuna 31,25 euroa joten ei tämä kovin kallis investointi ollut. Olen kyllä tyytyväinen! Toimituksessa meni n. viikko.

Kuvat on muokkaamattomia, olen käyttänyt kamerani (Olympus PEN Lite E-PL5) Art-toimintoa ja siitä valinnut kevyt sävy-asetuksen. 

Tarkkanäköisimmät huomasivat varmaan, että huulet on eriväriset :D no se johtuu siitä, että kokeilin kuvien välissä eri huulipunia. Kumpi sopii paremmin, vaalea vai tumma ;)? Ja mitä tykkäät uusista laseistani?

12 kommenttia:

 1. Kivannäköiset lasit, sopii hyvin sinulle ❤️ Ja huulipunavaihtoehdotkin kaikki kivoja, itse tykästyin tuohon vaaleaan ❤️ Hyvää 3. Adventtia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä nämä sopii paremmin kuin ne entiset :)

   Poista
 2. Ihanan pirtsakat lasit.
  Kummatkin punat sopii hyvin sulle ☆

  VastaaPoista
 3. Makeet pokat :) Mun mielestä tuo tummempi huulipuna on näyttävämpi, semmonen pirtsakka. Hei kuule, mun blogissa on sulle haaste.. :)

  VastaaPoista
 4. Nätit lasit. Molemmat punat käy. Ja ilman punaakin. Hyviä kuvia tulee sinun uudella kameralla. Opettele käyttöohjeet hyvin. Äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks mami. Koitan lueskella tuota käyttöohjetta ja opetella käsisäädöt jne :P

   Poista
 5. Tilaisin heti uuudet silmälasikehykset linsseineen, mutten usko, että siellä tehdään linssejä minulle, koska minulla on niin vahvat linssit (-4,5 ja pahasti hajataittoa), jotka myydään aina 600 eurolla, joka silmälasiliikkeessä, paitsi yksi yritti veloittaa linsseistä 850 euroa.

  Upeat silmälasit sinulla ja juuri tuollaiset sopisivat myös minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, se tosiaan saattaa olla että sinulle ei sieltä laseja löydy :( oletko kuitenkin tutustunut sivuihin jos vaikka tekisivätkin?

   Poista