maanantai 4. toukokuuta 2015

Levin megavappu


Kylläpä oli meininkiä Levillä vappuna, huh huh! Lähdettiin torstai-aamuna ajelemaan pohjoiseen. Hyvin sujui matka vaikka autoon ahtautui neljä aikuista, vauva ja koira. Puhumattakaan kaikista tavaroista jotka oli mukana. Emmaljungia ei raahattu mukana vaan Cosatton matkarattaat oli kätevämmät. Onneksi oli suksiboxi katolla niin sinne mahtui paljon kamppeita. Parin pysähdyksen taktiikalla mentiin, Helmi oli hyväntuulinen koko matkan ajan, oiskohan tunteroisen nukkunut ja muuten vain katseli ja räpläsi mun kaulakorua.


Kadut oli sulat


Minun sihi-juoma, eli mansikkalimppari


Yksi parhaista ruokapaikoista ever! Pihvipirtti oli auki viimeistä päivää sen sesongin aikana


Helmi nakertaa ruisleipää


Oltiin sellaisessa huoneistossa, ihan Levin keskustan tuntumassa. Lyhyt matka kaikkialle. Kyllähän se on varsinkin vappuna sellainen biletyspaikka, mutta näkyi lapsiperheitäkin. Itse kävin ensimmäisenä iltana IHKUssa ja voi luoja mikä meno, ainakin kun selvinpäin katseli sitä touhua :D khih. Mutta mukavaa oli. 

Perjantaina pukeuduttiin vähän erilailla, osallistuttiin kulkueeseen joka kiersi ympäri Leviä. Sää oli huono, vettä sateli. Alkoi hieman palella, joten en ollut koko aikaa kiertueessa mukana vaan säntäsin saunaan lämmittelemään.


Teletapit...


Povaripommi ja Tuo Tumma Nainen (minä)Hattivatteja!Kova meininkiAaaw lauantaina piipahdettiin Ylläksellä ja siellä näkyi legendaarinen TIS-51 auto elokuvasta Napapiirin sankarit. Instagramin puolella posekuva ;)


Mukavaa yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua. Kelit suosi (paitsi silloin pe) ja lunta oli riittävästi sitä tarvitseville, kadut oli kuitenkin sulat joten oli helppo mennä matkarattaillakin. 

Mitä te teitte vappuna?

Pst! Olethan jo osallistunut Babiators-aurinkolasiarvontaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti