torstai 21. toukokuuta 2015

Hullut ämpärin jonottajat

Meistä tuli Helmin kanssa osaksi sitä kansaa, jota tituleerattiin jossakin mediassa hulluiksi ämpärin jonottajiksi. Tosin ei me kauaa jonotettu, oltiin jo ekoja oven takana aamulenkin yhteydessä ja n. 15 minsaa siinä oltiin ja jonoa kyllä kertyi meidän taakse.


Hullut ämpärin jonottajat

Kyseessä oli siis se, kun Tokmannilla jaettiin ilmaisia yllätysämpäreitä 150 ensimmäiselle, jipii :D toki meillä oli muutakin asiaa kauppaan, hyviä tarjouksia oli. Mitään hullunmyllyä ei ollut, maltillisesti ihmiset käyttäytyi eikä porukkaa kyllä ollut kun muutamia kymmeniä tuossa lähi-Tokmannilla. Taitaa olla isommissa paikoissa vähän eri mittakaavassa nämä ämpärihommat. Sisään kun mentiin, lyötiin lappu kouraan jolla sai ämpärin kassojen jälkeen.


Samalla reissulla pysähdyttiin läheisessä leikkipuistossa


Mitäs se sitten sisälsi? Kotiin päästyämme vasta tutustuin tarkemmin. No oli siellä ehkä 10-15 euron arvosta tavaraa, todennäköisesti jotain poistotuotteita osa. Tv mix-karkkipussi, väkiviinaetikkaa (hunaja), Nutrilett-patukoita, palasokeria kilon paketti, polvisukkia, jotain pyykinpesuainetta ja pesukinnas. Ja tietenkin tuo ah niin ihana ämpäri ;)

6 kommenttia:

 1. Sisältö ei ollut kummoinen, mutta saipa Helmi hiekkaämpärin. :)

  VastaaPoista
 2. Hah :D Tommosethan on ihan kivoja ohjelmanumeroita :) Varsinkin pienemmällä paikkakunnalla kun jono ei tosiaan veny suhteettoman pitkäksi. Ja niin samiksina olitte liikenteessä <3 Mageet pipat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei me kyllä oltais jaksettu mennä minkään kovin pitkän jonon hännille, onneksi kerettiin ihan ekakasi eikä odotusaika ollut kovin pitkä. Samistelupipot löytyi Paljekirppikseltä Oulusta, siellä on pöytä jossa joku on ommellut suuren määrän nuita ihania eri kuosisia pipoja vitosen hintaan :)

   Poista
 3. Tyylikkäät mimmit kaupoilla! Ihastelin tuota pukuja ja harmitteliun, ettei meiltä löydy niin pientä tyttöä jolle se mahtuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä söötti! Silloin pari viikkoa sitten kun noita tuli Lindexille ne myytiin heti loppuun, mutta onneksi tuli lisäerä. Harmi kun kokoja ei ollut isompia.

   Poista