keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hyvän vapun toivotukset jo etukäteen

Loppuviikko tulee olemaan niin kiireinen, joten toivottelen teille ihanaa vappua jo etukäteen! Me lähdemme viettämään sitä Leville, jossa on kuulemma näihin aikoihin tunnetusti suuret kekkerit... Täytynee jotakin naamiaisasun tynkää katsella. Meitä tosin ahtautuu yhteen autoon neljä aikuista, yksi lapsi ja koira, joten tila on "hieman" rajallinen... Täytyy tarkkaan katsoa mitä otetaan mukaan. Hankala sanoa noista Lapin keleistä näihin aikoihin, otanko ollenkaan ainakaan itselleni talvikamppeita enää mukaan. No ainakin jotkut ulkoilukamppeet, mutta tuskin enää toppahousuja. 


Simaa en ole laittanut tulemaan, enkä munkkeja tehnyt. Myöskään ilmapalloja ja serpentiiniä ei nyt kotoamme löydy, ehkä ensi vuonna kun Helmikin ymmärtää paremmin. Lapsena meillä oli aina hienot vappukoristeet, vappuhuiskat ja kaikki. Oli mukavaa. 

Aikuisena vappuperinteisiin on kuulunut milloin mikäkin, nuorempana torinrannassa kuljailu ja ystävien kanssa hengailu, vähän myöhemmin vain päiväsellään käynti torilla ja Automuseolla vanhojen autojen kulkuetta katsomassa. Kuulostanpa vanhalta?? :D

Klara vappen sitten vaan! 

Mitä vappuperinteitä teillä on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti