torstai 14. toukokuuta 2015

Hidas kone!

Nyt käy hitaalla vähän muukin kuin tämä emäntä. Nimittäin mun läppäri on niiiin hidas että bloggaaminenkin tuntuu välillä vähän toivottomalta kun kuvien lataus ym. kestää todella pitkään. En ymmärrä mikä tässä on, ei pitäisi olla liian täynnäkään, varsinkin kun olen tätä tyhjennellyt ulkoiselle kovalevylle. Jokin sovellus saattaa ehkä jumittaa, ja usein tulee kaikkia päivityksiä ym ja sammutuskin kestää välillä useita minuutteja. Aaaargh sitä haluaisi että nämä vehkeet toimii, mutta no can do, näillä mennään! Tämä kyllä huriseekin niin vietävästi että pitäisikö ihan aukaista koko rakkine ja imuroida sisältä? Vai aiheutuukohan vaan lisävahinkoa... 



Meillä ei ole erikseen tietsikkapöytää, joten sylissä tai jollakin muulla tasolla aina pidän tätä. Ehkä kone ei pääse "hengittämään" ja siksi hurisee? Yhteyksissäkään ei pitäisi olla häikkää. Kännykällä olisi välillä helppo tehdä lyhyitä postauksia, mutta se bloggerin sovellus on melko surkea kun ei pysty oikein muokkaamaan isommin tekstiä ja muutenkin se on vähän kökkö. No täytynee jokin superpuhdistus tällekin tehdä, poistella ylimääräisiä sovelluksia jne. 

Mitästä muuta tähän toviin, no eilen käytiin rakenneultrassa ja siellä vaikutti kaikki olevan hyvin. Helmikin oli reippaasti isänsä sylissä mukana, ei liiemmin kitissyt. Ei se vaan tainnut oikein vielä hahmottaa että siellä masussa on vauveli ;) kovin hyviä kuvia ei saatu kun pieni ei ollut oikein kuvauksellinen, mutta jonkinlaisia kuitenkin. Tänään oltiin 2,5 h erämessuilla, mentiin jo ennen kymmentä joten jonkin aikaa piti odotella että päästiin sisään. Ihan kiva oli käydä, tosin mitään ei ostettu. Paljon porukkaa, harmitti vaan ulkona olevien näytteilleasettajien puolesta kun vettä satoi. Toivotaan että muina päivinä on parempi sää, ne messuthan kestää sunnuntaihin asti.

Nyt peliä! Miten käy Suomen...

1 kommentti: