keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kirppisihanuudet pienokaisen päällä

Pitkästä aikaa hieman kirppislöytöjen esittelyä. Sain muutaman sellaisen otoksen otettua, jossa Helmi toimii mallina, hänen vaatteitaanhan ne ovat. Yleensä neiti suostuukin mukisematta malliksi, mutta on toki päiviä jolloin kuvaukset ei paljoa kiinnosta... Nyt tuli kuitenkin ihan hyviä kuvia.Ihana ej sikke lej:n hellepuku löytyi jo talvella (olisiko ollut 4 e), ja siihen sopiva hattu löytyi eilen 3 euron hintaan.
Ikean keinuhirvi saapui meille huimaan 3,50 euron hintaan! Ja voi että tykkään tuosta hukan perintö-kuosista, jonkun itse ompelema huppari 2,50 e. Kuolasin aiemmin tuosta kuosista olevia pipoja jossakin facen kirppiksellä, mutta kangas taidettiin myydä loppuun melko pian. Valkoiset housut myös kirpparilta, 0,50 e.
Tämäkin mekko löytyi eräästä pöydästä, jossa oli itseommeltuja vaatteita. Hinta 3,50 e.


Ihana kuosi!6 euron hintaan löytyi leveähkö palanen Pehemiän kangasta (muistaakseni kuosin nimi Miisa ja Maisa lainakengissä), en tiedä vielä riittääkö korkeus mekkoon tms.


Itseommeltu pöllömekko 1 e


Popin maatilamekko 3 e


Kappahlin t-paita 1 e


Småfolkin pusero 3 e


Viljamin puodin kankaasta tehty mekko 5 e


Seppälän pusero 2,50 e


H&M mekko 1 e


Kettulakki 1,30 e


Lassie pipo 0,50 e


Murun kankaasta tehty unipussi vauvalle 2,50 e


Se on kyllä tosi että ei nyky-perheenäidin tarvitsisi kaupasta ostaa uutena vaatteita (ainakaan kaikkia) lapsilleen, kun kirppariltakin niitä löytää uudenveroisina ihan parin euron hintaan. Eläköön kirpparit!

13 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä.Niin suloisia kuoseja ja värejä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, tykkään niin nuistakin nykyajan kankaista joista taitavat ihmiset ompelee vaatteita.

   Poista
 2. Onpas löytöjä :) Vitsi, pitää lähteä kirpparille :D Itse en oo malttanut myydä omatekemiäni vaatteita, säästelen niitä...johonkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö, sen verran mitä oon katellut blogistasi sun ompeluksia niin varmasti menisi kaupaksi! :)

   Poista
 3. Kivoja, edullisia ja värikkäitä vaatteita olet löytänyt. :)
  Tuo maatila mekko on <3

  VastaaPoista
 4. Tulin vielä uudestaan vierailulle, kun päivällä ei kaikki kuvat auenneet.
  Hauska hirvikeinu ja tuosta ylimmästä asusta tulee niin väreiltään kuin kuosiltaan 80-luku mieleen. :) Ruskeaa ja keltaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hirvikeinukin oli kyllä melkoinen löytö, taitaa maksaa ikeassa jotain 40 e ja nyt löytyi uudenveroisena noin halvalla!

   Poista
 5. Ihania kuoseja lapselle! Lastenvaatteiden kierrätys toimii hyvin, kun pikkuiset kasvavat niin nopeaan, etteivät vaatteet ehdi kulua yhdellä.

  VastaaPoista