perjantai 15. toukokuuta 2015

Lahjavinkkejä 1-vuotiaallePian se Helmikin täyttää 1 vee, ei mene enää montaa viikkoa. Jonkin verran on tullut jo kyselyä, millaisia lahjatoiveita olisi. Keräsin tähän joitakin kivoja juttuja, joita meillä ei vielä ole ja joista pienokainen saattaisi ilahtua. Toivottavasti joku muukin samoja asioita pähkäilevä saa näistä kollaaseista hieman apua :) Duplot kuulostaa olevan suosiossa jo reilun vuoden ikäisillä, ja olisihan niillä kiva itsekin rakennella ;) niistähän saa loihdittua vaikka minkälaista rakennelmaa, ja ovat ajattomia eikä niitä kuulemma ikinä voi olla liikaa. Meillä ei ole vielä ollenkaan duploja. 


Plaston potkumopo saattaisi olla kova juttu. Myös myrkyttömät värikynät tai sormivärit saattaa kiinnostaa jo tuon ikäistä, pääsee taiteilemaan. Nuppipalapelit on kehittäviä leluja, niiden seurassa aika varmasti kuluu.


Kirjat on ihania ja ajattomia! Kiva uutuus (vai onko niitä ennen ollut?) nuo tuollaiset soivat laulukirjat.


Aika hauskoja nuo leikkiruuat, ja omat leikkiastiat olisi myös paikallaan niin ei tarvi leikkiä äitin Arabioilla ;) hiekkalaatikkolelut varmaan tulee myös tuossa iässä kuvioihin.


Puulelut on kivoja. Meiltä löytyy Briolta jo rapu, kala, hevonen ja kilpikonna sekä pinottava panda.


Itsetehdyt lahjat on ihania! Jos ei mitään keksi voi hyvä vaihtoehto olla myös pieni lahjakortti esim. Lastentarvikeliikkeeseen.

Siinä listattuna muutamia vinkkejä lahjoista jotka sopisi 1-vuotiaalle. Postauksen ideana ei ole kerjätä tavaraa, vaan tuoda esiin mistä tyttömme tai joku muu 1-vuotias voisi tykätä. Jokainen saa tuoda mitä haluaa tai olla tuomatta :)

6 kommenttia:

 1. Dublot ovat kyllä ajattomia. Samoin nuo leikkiastiat ja mopo. Nykyään tosi nätin värisiäkin nuo legot Toista kuin -80 luvulla.
  Itselläni oli sininen mopo. :)
  Kirjat ovat kyllä parhaimpia lahjoja kaiken ikäisille ja nuo Puppe kirjat ovat ihania. Ihan omia suosikkeja muksuna. <3
  Lahjakortti taitaa olla enemmän äiteen mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nykyään on duplojakin pinkkinä, oi että ;) täytyy myöntää etten malta odottaa että pääsee Helmin kanssa rakentelemaan niillä. Puppe-kirjat on siitäkin kivoja kun niissä on ne kurkistusluukut, tai no en tiedä onko kaikissa. Lahjakortillakin tietenkin hommattaisiin jotain Helmille tarpeellista :)

   Poista
 2. Meillä myös poika täyttää ensikuussa vuoden. Olen miettinyt juurikin tuota mitä hänelle voisi ostaa. Sain tästä paljon ideoita mitä voidaan pyytää :) Täytyykin kirjoittaa itsekin postausta synttärilahja toiveista :)

  VastaaPoista
 3. Duplot, keittiöleikit, nuket, mopo... ne on olleet täällä hittejä aikalailla 1-vuotiaasta asti :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen aivan hulluna noihin puuleluihin ja toivon todella, että niitä kotiutuu meidän yksivuotiaalle, jos sieltä leluja tulee. En vaan tiedä miellyttääkö ne poikaa ihan yhtä paljon kuin äitiä :D

  VastaaPoista