sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Maailman ihanin keinuhevonen

Meillä on nyt parin kuukauden ajan testailtu keinuhevosta, joka tuli Babylandilta. Instagramissa olenkin sitä jo esitellyt, mutta nyt se viimein ansaitsee oman postauksenkin, tykätään siitä niin paljon! 





Kyseessä on Little bird told me - Pixie & Fluff-keinuhevonen, joka sopii yli 9 kk ikäisille lapsille. On sen verran tukeva, ettei lähde heilumaan liian heppoisasti, ja nyt Helmi osaa tulla jo itse tuosta poiskin (vaihtelevalla menestyksellä tosin :D ).

Kuosi on tosi sievä, tuollaista kashmirkuvioitua kangasta ja häntä sekä harjas on mokkajäljitelmää. Pixiellä kulkee myös mukana tämä suloinen pikkukaveri Fluff.


Babylandin sivuilta löytyy monen monta keinuhevosta, mutta tämä oli minusta kaikkein kaunein ja sopii parhaiten tulevaan lastenhuoneeseen (joo se on vieläkin vähän vaiheessa, muuttoa odotellessa). Noita Little bird told me-hevosia löytyy eri väreissä ja isommille lapsillekin tarkoitettuja.



Keinuhevonen sopisi myös vallan mainiosti lahjaksi jollekin 1-vuotiaalle, muita lahjaideoita löydät edellisestä postauksestani.

26 kommenttia:

  1. Ihana heppa ja vielä ihanampi ratsastaja!!! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas hauskan näköisiä keinuhevosia ja kiva lisä tuo pikkupehmo mukaan matkaan. :)

    VastaaPoista
  3. Voi iik miten ihan! Mekin ostettiin A:lle keinuhevonen 1-vuotislahaksi, puinen tosin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne puiset on myös kivoja, meillä on Helmillä puinenkin mutta se on keinuhirvi (ikean) :D

      Poista
  4. Voi miten suloinen hevonen!! Varsinkin tuo kengurutasku pikkuhevoisineen on sydäntä sulattava <3 IHANA!!

    Ps. kirjoitinkin jo oman blogini kommenteissa, että tosi kiva kun liityit lukijaksi, olen nimittäin monesti vieraillut blogissasi, mutta jotenkin se lukijaksi liittyminen on jäänyt ja sitten blogi unohtunut jne. Nyt asia on korjattu ja likulistalla komeilet! :)

    http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oi mikä suloinen pieni ratsastaja! Meillä nuorin on kova ratsastamaan ja hihkumaan ihhahhaa koiran selässä :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kun vinkkasit blogistasi, olenkin etsinyt uutta luettavaa. Teidän Helmi on aikalailla saman ikäinen kuin meidän nuorempi, on mukavaa lueskella samanikäisten touhuista :) Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  7. Ihana heppa, mekin ollaan mietitty että olis kiva hankkia pojalle keinuhevonen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän ois pojan värisiäkin, jos ei ihan pinkkiä halua ;)

      Poista
  8. Ihana keinuheppa, tosi suloinen kuosi siinä. Ja kyytiläinen on vallan valloittava :)

    VastaaPoista
  9. Onpas suloinen ratsastaja! :) Tommonen keinuheppa olisi kyllä ihana. Meillä odottaa varastossa puinen ja vähän vaatimattomampi. :)

    VastaaPoista
  10. Onpa ihana tup keinuhevonen. Mä oo miettinyt hankkivani jossain vaiheessa puisen vastaavan, mutta nuokin näyttää niin kivalle että pitääpä harkita kahdesti! :) sulla on tosi kiva, ja elämänmakuinen blogi!

    VastaaPoista
  11. Hei niin namunen tuo keinuheppa <3 ja söpöliini sielä kyytissä <3 :) Meillä on pikku-tyllerö Mimosa 2v <3 ja varmasti sekoais onnesta jos saisi noi kauniin hepan <3 :)

    t.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

    VastaaPoista