sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Se on täällä!

Ihana äitiyspakkaus saapui meille perjantaina! Oli mahtava tunne hakea se postista, ja päästä hypistelemään pikkuvaatteita ja tavaroita. Mielestäni kuosit ja värit oli kauniimpia livenä kuin kuvissa siellä Kelan sivuilla.


Toppapuvussa on kivaa tekstiä


Pussilakanan ja makuupussin kuoseja


Body jatkaa toppapuvun linjaa



Oli todella paljon kaikkea tarpeellista pakkauksessa, kiitos Kela! 

Viikonloppu on taas mennyt nopeasti. Tuntuu että kaikki päivät, työpäivät mukaanlukien menee kuin siivillä! Vaikea kuvitella, että enää reilu 3 viikkoa niin jään jo äitiyslomalle!! Virallisesti se alkaa huhtikuun lopulla, mutta pidän sitä ennen lomat pois. Iik, miten se aika kuluu kotosalla? Varsinkin kun melkein kaikki on jo laitettu valmiiksi vauvalle, niin ei ole sellaistakaan järjestelemistä täällä... Toki noita pikkuvaatteita voi aina pestä, siinähän kuluu päivä jos toinenkin. Olen myös tallentanut boxille ohjelmia joita en ole kerennyt katsoa, siinä on myös tekemistä.

Eilen piipahdin ystäväni ja hänen miehensä tupareissa. Lahjaksi vein Metsolan pyyhkeet


Unettomuus tai lähinnä unen aikainen loppuminen on vaivannut, mutta tänään unta riitti jopa puoli kahdeksaan, wuhuu! Saatiin V:n kanssa siivottua kämppä ja minä paistoin kolme pellillistä jauhelihapihvejä. Huomaa pakastuspussit kädessä, ei ole kivaa jos taikinaa menee kynsien väliin :D


Yksinkertaiset naudanjauhelihapihvit

1 kg naudan jauhelihaa
3 kananmunaa
2 pss ranskalainen sipulikeitto-aineksia
2 prk kermaviiliä
suolaa ja mausteita oman maun mukaan

Sekoita ainekset käsin, muotoile haluamasi kokoisia pihvejä pellille. Paista 200 asteessa n. 15 min per pelti.

eli erittäin yksinkertainen ohje, sopii minulle. En tykkää käyttää korppujauhoja  pihveissä, pysyvät koossa ihan hyvin ilmankin.




Ja tuli niistä ihan makoisia, vaikka itse sanonkin :)

Näin paljon saatu aikaan jo tähän aikaan, melko harvinaista.


Mummulta perimäni kaktus muutes kukkii jo toista kertaa minulla ollessaan, jee en ole saanut sitä hengiltä :). Tietääkö joku tuon kaktuksen nimeä? 


Perjantai oli onnenpäivä. Sen lisäksi että voitin töissä perjantaipullon (se pääsi vitriiniin säästöön) äitiyspakkaushakureissulla tarttui matkaan casino-arpa. Oli vaan sellainen tunne, että haluan sen päivän kunniaksi ostaa arvan, vaikkapa sillain että jos voittoa ei tulekaan voi sen liittää vauvakirjaan muistoksi siitä päivästä. kuitenkin minulla oli pieni intuitio, että jotain juuri tuossa arvassa olisi... Sen siis valitsin. Kotiin tultiin, en muistanut koko arpaa kuin vasta vähän ennen nukkumaan menoa. Ja tiddidii, voitin 500 euroa! Jipii :) 


Ei ole ensimmäinen kerta, kun tuuri osuu kohdille. Kaverit sanoivatkin, miten sulla voi olla aina tuommonen tuuri. En allekirjoita tuota että ihan aina, mutta melko suuri voitto tuli myös vuoden 2012 lopussa, kun voitin Kultajousen arvonnassa Mika Tarkkasen suunnittelemat 3500 euron arvoiset korvakorut. Myös muita pienempiä voittoja on osunut kohdille. Noh, sitä suurta lottovoittoa odotellessa :D eipäs kuitenkaan ahnehdita liikaa ;)



Kauppareissulta tarttui jo mukaan ensimmäinen narsissi, kohta on pääsiäinen <3















8 kommenttia:

  1. Taitaa olla kevät-/pääsiäiskaktus tuo :) kiva blogi sulla! T. Toinen odottaja

    VastaaPoista
  2. Upea tuo äitiyspakkaus, kauniit kuosit.

    VastaaPoista
  3. Nuo uudet äitiyspakkauksen vaatteet ei näyttänyt kelan sivuilla yhtään hienoilta ja olinki sitä mieltä että vanha äitiyspakkaus oli parempi mutta nyt noissa kuvissa niin ei näytä kyllä yhtään huonolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en ymmärrä miten ne on saaneet Kelan sivuille niin huonot kuvat niistä :O

      Poista
  4. Oho, näyttääpä kivalta näissä kuvissa äitiyspakkaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kiva, suurimman osan olen jo saanut pestyäkin kaappeihin odottamaan :)

      Poista