maanantai 31. maaliskuuta 2014

RV 30+3

Olen alkanut vaappua kuin ankka. Voipi johtua siitä, että vauva on todistetusti kääntynyt pää alaspäin, eli onkos se nyt sitten se raivotarjonta? Painaa kivasti tuonne alas, vaan ei siinä mitään :) Tänään käytiin yksityisellä tsekkaamassa tilanne, ja kaikki oli todella hyvin <3 kaikki mitat ja muut. Ultraaja kehui että kaunis tyttö teille tulossa. Painoarvio oli reilu 1700 g, mikä on vissiin hieman yläkäyrällä näillä viikoilla. Ultraaja kehoitti vähentämään hiilareita ja suklaan syöntiä... Helpommin sanottu kuin tehty se suklaan vähentäminen, vaan kyllä tämä jo motivoi siihen. En halua että vauva kasvaa liian isoksi...

Otettiin oma muistitikku mukaan, jolle saatiin kuvia ja pari videota. Harmi, että videot on vaan muutaman sekunnin pituisia, ja kuvatkin vähän niin ja näin... Eipä niistä paljon itse ymmärrä, kun ei ole 3 tai 4D. Mutta pääasia oli nähdä pikkuinen ja kuulla, että kaikki oli hyvin.

Sukupuolikin varmistui :) ei kuulemma voinut erehtyä. Olen toki kuullut tarinoita, että vaikka kuinka on vakuuteltu olevan jompaa esim. tyttö, tuleekin poika. Ei se mitään, jos on poika niin vaaleanpunaisia vaatteita on kaapit täynnä :D ja olemme jo pitkään kutsuneetkin tytteliä tulevalla nimellään, ja hän reagoi nimeen selvästi. 


Mutta ihanaa. Voisi kunnallisellakin puolella olla enemmän tarjottuja ultria, varsinkin ensisynnyttäjille kun kaikki on niin uutta ja huoli on välillä kova. Onneksi tämä yksityinen jolla käytiin on melko edullinen, pidän myös hänestä persoonana. Käytiin myös alkuraskauden ultrassa hänellä ja edellisessä raskaudessa joka meni kesken. Jospa tämä loppuaika pärjätään ilman ultria :)

Sitten hieman arvonta-asiaa, nimittäin Muumi-reinoarvonnan voittaja on ratkennut!

Voittaja on...

Vau! Suosikkini on oranssit muumireinot, koko 39.

Paljon onnea, laitan sinulle viestiä.

Harmillista oli, että kaikki eivät päässeet liittymään lukijakseni, jostain höpönlöpön syystä, googlella varmaan jotain vikaa. Siksi muutin arvonnan sellaiseksi, että kaikilla oli mahdollisuus osallistua, vaikkei heti sillä sekunnilla päässytkään liittymään lukijakseni. Minulle voi ehdottaa kommenttikenttään, millaisia arvontoja te lukijat haluaisitte tulevaisuudessa, olisiko muita palkintoja välillä kuin muumeja? :) ehdotuksia kehiin, yritän toteuttaa mahdollisuuksien mukaan!

1 kommentti:

  1. Me on saatu käydä kunnan ultrassa oikein urakalla :) . "kannattaa olla" raskausajan diabetes ja korkea verenpaine.

    VastaaPoista