sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Retkellä

Viikonloppu kului mukavasti rakkaitten läheisten seurassa kotikonnuilla. Perjantaina ajeltiin töiden jälkeen minun kotikotiini, jossa olimme yötä. Lauantaina V ajoi moottorikelkalla Syötteelle, jonne minä ja äiti ajettiin peräkärry auton perässä ja toinen kelkka kyydissä. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun ajoin peräkärry perässä. Hyvin sujui, eri asia sitten jos olisi pitänyt peruutella :D sulat tiet toki auttoi asiaa. Systerin luo päästyämme aloimme haalautumaan Kelo-Syötteelle ja sieltä kelkoilla retkelle, miehet oli työhommissa ja me mentiin jo edeltä laavulle. Huomattiin ettei kukaan muu varmaan koko talvena ollut käynyt tuolla taukopaikalla, kun nuotiopaikkakin täytyi kaivaa esiin (käsin) tai no äiti ja sisko hoiti sen homman, minä lyllersin lumikengillä ja kuvailin :)
Hurjapää


Siinä odotellessa eräs keksi huimaa tekemistä, en tiedä kumpi kollaasi on parempi niin laitoin molemmat.

Oltiin siellä ainakin parisen tuntia, odotellen miehiä töistä makkaranpaistoon. Pojill meinasi käydä välillä aika pitkäksi, mutta kyllä tekemistä löytyi.


Nuotion paikka tosiaan piti kaivaa, ja se sattui kuin sattuikin juuri oikean nuotiopaikan kohdalle.


Ilman lumikenkiä tämä tuleva mamma olisi ollut pulassa :O lumi oli tosi upottavaa.


Haiku oli mukana retkellä :)


Viimein miehet saapuivat töistään, tässä V:n menopeli


Keli oli vaihteleva, jopa hieman kylmä meinasi välillä tulla. Mutta selkeästi jo ihanan keväistä


Kivoja tuommoiset retkipäivät.

Ainiin, Muumi-reinoarvontaan osallistuminen päättyy huomenna. Joillakin on ollut ongelmia lukijaksi liittymisessä (mikä ihme siinä googlen jutskassa on vikana, on jo useamman viikon ollut tuo vika???), ja olenkin päättänyt että myös he, jotka eivät heti pääse liittymään lukijaksi saavat osallistua arvontaan. Eli otan huomioon teidänkin kommenttinne :)

Kivaa alkavaa viikkoa!4 kommenttia:

 1. Tosi nättejä kuvia. Mulle ei nuo Syötteen maastot oo oikeastaan ollenkaan tuttuja. Pitäis ens kesänä korjata tilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kesällä myös Vattukurun kierrosta, hienot maisemat!

   Poista
 2. Mielettömän upeita kuvia. Onpas teillä tosi paljon lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On sitä vielä siellä kotikotona, täällä Oulussa ei ole enää paljon yhtään.

   Poista