perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tuulista päivää

Täällä tuulee, koko ajan. Aamulla turha haaveillakaan nukkumisesta, kun kuulostaa että kattopellit lähtevät tuulen mukaan. Olikos se eilen kun oli ihan siedettävä päivä tuon tuulen osalta... huoh, saapa nähdä tuleeko huomenna se lumimyräkkä, se olisi koulutuspäiväkin. Puhu sanoilla jotka ymmärrän-koulutuspäivä siis huomenna, seksuaalikasvatusta kasvattajille. 

"Miten käy lasten nuorten terveen seksuaalisen kehityksen nykypäivän pornon kyllästämässä maailmassa? Huppu päässä ei voi kasvattaa ja silmiä ei voi ulkomaailmalta sulkea. Onko mahdollista enää olla aidosti romantikko? Tuleeko liian nopeasti ja paljon vai liian hitaasti ja vähän?
Ajankohtaisia teemoja ja hyväksi koettuja käytänteitä, miten maailmasta saa tasa-arvoisen, turvallisen ja kauniin. Murretaan myös seksuaalisuuteen liittyviä myyttejä ja uskomuksia. Koulutus on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten kanssa toimiville. Pyrimme siihen, että päivän sisältö on hyvin sovellettavissa käytännön työhön. Mukana myös Nuorten ystävät ry:n vanhempainakatemia omalla tiedotuspisteellään." 

Puhujana koulutuksessa on mm. kansanedustaja Jani Toivola. Ensin ajattelin, koskeeko tämä koulutus myös meitä pienempien lasten kasvattajia? Toisaalta, tuossa sanotaan että sisältö on hyvin sovellettavissa käytännön työhön, jospa siellä otetaan huomioon myös meidät jotka emme varsinaisesti tee töitä nuorten parissa. Huomenna olen siis viisaampi.

Täytynee alkaa pukemaan, turhan paljon tulee näin aamuisin jumituttua tähän netin ääreen, mutta mitäpä muutakaan tässä tekee kun kotityöt tehty (osimoilleen näin) ja herätty ennen sian pieremää.Heeii, törmäsin Valkoisen lumoissa-blogissa kivaan arvontaan, käykäähän tekin osallistumassa, pääsette sinne täältä :)


Palkintona on AGA:n hiilihapotuslaite, jonka toki mielelläni kotiuttaisin meillekin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti