lauantai 8. maaliskuuta 2014

"Tää talvi, on vuosisadan kylmin ei liikkua tarvi..."

...ei nyt ihan noinkaan. Odotan kyllä kesää innokkaasti, tämä talvi on ollut säiden puolesta melko onneton. Paitsi ei ihan joka paikassa, kotiseudulla on ollut kivat kelit. Säästä puhuttiin jo aiemmassa postauksessa, tässä vielä kuvia oikeasta talvesta.

Ensimmäinen kuva Kuusamo joulukuu 2013, viereinen kuva Oulu joulukuu 2013

Viime yönä satoi taas kaatamalla vettä, mutta JEEE! Nyt paistaa aurinko, ihanaa! Kyllä mieluummin aurinkoinen kuin se harmaa keli, vaikkei lunta enää olekaan. 


Kämppä kylpee valossa, huomaa että olisi aika kaivaa imuri kaapista ja tehdä jotakin... Tai sitten mennä ulos nauttimaan ilmasta.

Talvilomaviikko alkaa olla kohta naputeltu, maanantaina back to työ. Masu on kipuillut tällä viikolla enemmän kuin ennen, ja eilen kävinkin ylimääräisellä käynnillä neuvolassa. Kaikki kuitenkin pitäisi olla ok, veikkaan että shoppailu ja liika kävely ovat kipeyttäneet mahaa liikaa. Kyykistellessä varsinkin sattuu ja välillä paineentunne. Mutta nyt ihan ok olo. Vedenjuonnin tärkeydestä terkka muistuttelikin, ja huomasin että sehän oli jäänyt parina hektisenä päivänä hieman vähemmälle. Muutenkin täytyisi kyllä alkaa kiinnittämään huomiota terveellisempään ruokavalioon! Taas on hieman riistäytynyt tuo herkkujen syönti käsistä, pitäisi iskostaa itselle se sanoma että ei todellakaan tarvitse syödä kahden edestä. Välillä se vaan tuntuu niin vaikealta. Alkuraskaudessa jopa laihduin, kun ei ollut ruokahalua vaikkei pahoinvointia ollutkaan. Noh, nyt se on kostautunut näköjään, voisin olla kokoajan jääkaapilla ja herkkukaapilla.

Täytyy ryhdistäytyä.

Ainiin, aurinkoista naistenpäivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti