tiistai 11. maaliskuuta 2014

CanonCanonCanon!

Oon vähän mielissään.

Eilen saapui minulle Canonilta testikäyttöön nämä ihanuudet!


EOS 70D ja PowerShot SX50 HS. Näiden piti tulla minulle jo aiemmin, mutta en tiedä missä lie ovat seikkailleet kun vasta eilen sain nämä käsiini. Viime viikolla olisi ollut reippaasti kuvausaikaa kun oli loma, mutta kerkiäähän nytkin toki. 

En vielä ole kerennyt tuota järkkäriä kokeilla, mutta PowerShotilla sain jo eilen napattua auringonlaskukuvan:


Saavuin töistä kotiin siinä viiden jälkeen, ja tutustuin kameraan. Sitten alkoi tulla tunne, että pakko päästä ulos testailemaan, kun aurinko alkoi laskea. Lähdettiin V:n kanssa vauhdilla meren rantaa kohti, ja takaisinkin piti palata kun muistikortti jäi kotiin :D siinä sitten tuhatta ja sataa (poliisien tehovalvontaviikko, kröhöm) ajettiin sinne rantaan, ja juuri ja juuri kerkesin napata tuon otoksen! Kuvaa en ole käsitellyt mitenkään (paitsi picasalla suoristanut kun tuli kieroon siinä hötäkässä kuva) vaan käyttänyt kamerassa ollutta erittäin elävä-toimintoa, joka ottaa kuvat elävissä väreissä. Eli vaikka hetki oli todella kaunis, on kamera itse säätänyt värit vielä syvemmäksi. 

Rakastuin tuohon PowerShottiin... Eikös se ole pokkarin ja järkkärin välimaasto, ja kyllä omaa silmääni ainakin miellyttää jo pikaisenkin testauksen perusteella kuvien hyvä laatu. Jatkan harjoittelua... En malta odottaa että pääsen tositoimiin tuon EOS 70D:n kanssa! 

Tadaa tänään rv 27+4!
3 kommenttia:

  1. Onko sulla joku diili Canonin kanssa? Blogiyhteistyötä vai jotain muuta kautta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen diili vaan että saan rajoitetun ajan testata näitä, en siis saa sieltä mitään muuta :)

      Poista