maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kurkistus kotiimme

Kotimme esittelyä toivottiin kommenteissa paljon. Koitan koota sisutuksemme mielenkiintoisimmat tärpit tähän postaukseen. 

Asumme 1997 rakennetun luhtitalon toisessa kerroksessa. Neliöitä kodistamme löytyy 76. Asunto sijaitsee merellisellä alueella, ja keskustaan on matkaa n. 5 km. Kun meri on noin lähellä, täällä tuulee melkein aina. Välillä tuntuu että katto lähtee irti, siihen on kiva herätä varsinkin yöllä ;)


Piirustuksessa näkyvä isompi makkari on meidän, pienempi on vierashuone ja myöhemmin tuleva vauvan huone. Olohuone on myös ihan kivan kokoinen, tosin sohvapöytä vie melko paljon tilaa sieltä. Ehdotin miehelle, että se voitaisiin viedä väliaikaisesti varastoon, mutta ei sinne kuulemma mahdu... :D ai mitennniin on muka paljon tavaraa. On ihan luksusta, että näinkin pienestä kämpästä löytyy kaksi WC:tä. Sauna on myös ehdoton, himosaunojana jokaisessa asunnossani jossa olen asunut on ollut sauna. Eräässä asunnossani se oli niin pieni että sinne hädintuskin kaksi mahtui, mutta olipahan kuitenkin :) Terassi/parveke on myös ihan mukavan tilava, harmi kun se ei ole lasitettu. Jonkinmoisen kesähuoneen siitä aion kuitenkin tehdä, nyt se on mm. kesärengaiden säilytyspaikkana...

Alue on rauhallinen, mutta välillä tuntuu että seinät ovat paperia, tai no ainakin lattia, kun alakerrasta kuuluu puhe ja muu niin selvästi. Tai sitten siellä asuu tavallista kovaäänisempää porukkaa, tiedä häntä. Omakotitalohan se on toiveena, mutta tämä on oikein hyvä väliaikaisratkaisu. 

Seuraavana muutamia yksityiskohtia kodistamme.


OlohuonettaLamppu


Olohuoneen verhot


Makkarista


Keijukello keittiössä. Tipahti alas niin hieman hajosi tuolta reunasta :/Taustalla näkyy tulevaa vauvan huonettaPöllöt-seinätarra tilattu täältä


Tykästyin tuohon tarraan heti, ja se oli myös helppo asentaa seinään.


Verhojen läpi
Äidin maalaamalle taululle pitäisi vielä löytää paikka


Ykä ja Pikku-Jossu völläileeÄiti osti vaaville Ainu-ensipupun <3 söpis :)


Siinä molemmat pupuset


Siskon pojan piirustus jääkaapin ovessa saa hymyn huulille :)

Siinä pieni kurkistus kotiimme. Kun saan hieman järjestettyä voin raottaa ovea hieman enemmän ;) 


2 kommenttia: