perjantai 1. huhtikuuta 2016

Vesivahinko

Vaikka tänään on aprillipäivä, tämä ei ole pila. Aargh, eilen tuli tiensä päähän minun ja läppärin yhteinen taival, kun Helmi kaatoi vedet sen päälle. En usko että se enää tuosta tokenee, kysyin jo korjausarviota mutta sieltä sanottiin että maksaa lähes yhtä paljon kuin uusi kone joten eikait siinä. Jospa vakuutuksesta jotain saisi.
Tiedän tiedän, läppäri ja minkäänlainen neste ei kuuluisi lähellekään toisiaan, vaan kun se tilanne meni niin että Helmi sylissä rimpuili ja siinä rytäkässä kaatui vettä täynnä oleva muki avoinna olleen tietsikan päälle ja sehän sammui. Äkkiä laturin johto ja akku irti vaan ei se sano mitään vieläkään. Noh sitä sattuu, mutta kuvat jne sieltä on kyllä saatava pelastettua!
Tässä nyt menee muutamia päiviä ennenkuin saan uuden tai edes lainakoneen käyttööni. Malttia siis, pari yhteistyöpostaustakin on tulossa mutta aikataulu hieman muuttuu nyt. Puhelimella kirjoitan tätä mutta käy melko työlääksi jos alkaa pitempiä postauksia kännykällä rustailemaan.

Shit happens.
4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kannattaa laittaa hakemus vakuutusyhtiöön netissä ja samantien. Aika usein tulee itsekin pidettyä juomalasia vähän turhan lähellä. Kyllä välillä on juomat kaatuilleet niin omasta kuin pikkuneidin toimesta. Onneksi ei ole vielä läppärin päälle kaatunut (paitsi kannen ollessa alhaalla)...

    VastaaPoista
  2. Voi ei, välillä sitä vaan sattuu ikäviä, vaikka kuinka yrittäisi ennakoida tilannetta tai olla varovainen. Toivottavasti saat vakuutuksesta apuja.

    VastaaPoista
  3. Nuo on aina harmillisia tilanteita, mutta eihän vahingoille mitään voi! Toivottavasti vakuutusyhtiö korvaisi edes jotakin.

    VastaaPoista