lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kauppakeskus Valkea

Torstaina avattiin Oulun keskustaan Kauppakeskus Valkea. Ei puhettakaan että olisin lasten kanssa mennyt avajaisiin, nou nou. Eilen iltapäivällä kävin ystäväni kanssa katsastamassa sen, ja väkeä riitti! Ei edes päästy kaikkiin liikkeisiin kun tungos oli niin valtava, ja ravintolat oli myös aivan täynnä. Ehkäpä sinne kerkeää myöhemminkin mennä. Mutta näin äkkivilkaisulta näytti kivalta paikalta, tykkäsin ehkä itse eniten Sokoksesta ja Tigerista. Sokokselta tarttui matkaan NYXin ja Lumenen meikkejä, ja Tigerista ostin maustesekoituksen ja Helmille keijunsiivet. Niiden keijunsiipien takia kannatti jonottaa kassalle n. 10-15 min, Helmi tykästyi niihin. Muut liikkeet tsekattiin pikaisesti. Alla hieman kuvia siitä, miltä uudessa kauppakeskuksessa ja sen liikkeissä näyttää.


Kävitkö sinä Valkean avajaisissa?
5 kommenttia:

 1. Kiitos Johanna kattavasta silmäyksestä Valkean näkymiin. Hyviä kuvia, nyt sekin on nähty ja voin venyttää paikan päällä käyntiä. Valkeasta tulee varmuudella ainakin nuorison olohuone :) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä! :) Juu kylläpä tuolla kerkeää myöhemminkin käymään. Hirmuisesti oli nuorisoa paikalla ja jatkossa tosiaan varmaan hengailevat siellä vielä enemmänkin.

   Poista
 2. Kivan näköinen kauppakeskus sinne avattu ja hyviä liikkeitä. Moni varmasti ottaa iloiten vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita muutamia liikkeitä on tullut kaivattua tänne Ouluunkin. :)

   Poista
 3. Apua mitä kaikkia ihania uutuuksia spottasin! Kumpa pääsisi ilman tyttöjä kiertelemään :D

  VastaaPoista